- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tehát jól értem hogy amekkora feszt én beállítok, azt csak terhelés alatt kapja, egyébként meg kevesebbet? Ha ez így van prime alatt, 100%os terhelés alatt miért nem adja neki az 1,225V-ot? Vagy azt amit én beállítok sose kapja meg, mert az lesz a maximum fesz? Szori, nem értem
Régebben P35-DS3am volt egy E6750-nel. Megnyitottam a Coretempet, kiírta 1,375 a VID. Biosba bementem, 1,375öt beállítottam, felhúztam 3,2ghzre és teljesen hibátlanul ment.
Most meg ASUS P5K-m van, valszeg ezért nem értem egészen -
Sziasztok!
A Q6600asomat szeretném tuningolni. Gyári hűtőm van, úgyhogy 3ghz-re gondoltam. Bementem a biosba, ezeket állítottam be: CPU 1,2250 V Ramok eredetileg ddr2 1066mhzesek, de 800on futtatom őket, ezért 1,8V Cpu szorzó 9 FSB 333, így ugye 3ghz. Windows szépen bejön, de elindítom a prime95öt akkor ez jön ki: [link]
Mi lehet a gond?
A Quad topicban azt mondták hogy nem elég neki a fesz. De CoreTemp VID-re 1,2250V-t ír, akkor az a proci alapfesze nem? Annyit állítottam be, akkor miért 1,1en megy? 1,2250V volt a biosban, azt állítottam be fesznek.
Köszi -
Hi!
Adott egy gép Foxconn lappal Pentium 4 630 procival. 3ghz/800/2MB. 2x1gb 800mhzes kingmaxxal, de az alaplap csak 533at tud, így 533mhzen fut. AZ alaplap biosában van tuningolási lehetőség, kérdem én hogy érdemes-e tuningolni illetve mondjuk 3,4ghzet ki lehet-e hozni? CPU-Z VID 1.392V Ramok 1.8V Nem gyári hűtő, valami Titan csodaEverest szerint alaplapon a cpu 25-26 fokos.
-
Hali!
ASUS P5LD2 SE alaplapban lesz nekem elvileg egy E2140 vagy E2160 gyári hűtővel. Mennyit lehetne kihozni belőle? Nem kell nekem maximum, mondjuk E2140 esetén 2,4ghz E2160 esetén 2,8ghz menne? Köszi -
Üdv!
Még csak elméleti síkon gondolkodom, de lehet szeretném tuningolni a Q6600omat. G0 természetesen. Asus p5b, Q6600, 4gb 1066mhz Kingmax, 500w coolink, ASUS 4850. Szóval idáig E6750em volt 3,2ghzen, de nem most Q6600nál 9es a szorzó. Gyári coolerrel 3,2ghzet bírná? ramokat simán vissza lehet osztani?
mod: mennyi fesszel? -
Hali!
AZ én PCmet már feltuningoltam, mindenkinek köszi a segítséget! Érdekelne, hogy öcsi gépét is érdemes lenne húzni?
Adatai:
Mercury alaplap (AGP,2ddr)
Intel cel. 2,6ghz+gyári cooler
2x256mb 400mhz ddr1
Ati 9250
Mercury 400w táp. köszi -
Köszi a választ. A biosban sehol sem találok ram időzítést. Hol van?
És akkor most amikor felhúzom az fsb 400ra, akkor ugye visszaosztom a ramokat ez oké. De ezzel a piros villógós system voltage not optimized felirattal mit csináljak? Mert ha felhúzom az fsb-t és a system voltage controlt autora állítom akkor minden ok, zölden kiírja hogy voltage optimized. Te viszont azt írtad felejtsem el ezt az "auto" beállítást.
-
Gyári hűtővel megpróbálok először 2,8ghz-et. 350re emelek, 333ról, így 8as szorzóval kijön. Viszont a ramokat nem tudom visszaosztani, kicsit többen fognak menni mint 800mhz. Ez nem baj? Bírni fogják? Nem tudok semmit sem elrontani? A system voltage not optimized felirat nem baj?
Köszi
-
És amúgy az nem baj, hogyha módosítom az fsb-t a biosban pirosan villod hogy system voltage not optimized? A tuning egyébként mennyire egészséges? Nem csökkenti nagyon a proci és maga a gép élettartamát?
-
Na, először is köszi hogy segítesz
A válasz feléből egy büdös szót sem értek
Szóval egy olyan képet csináljak mint amit linkeltél? everest+cpu-z+prime 95? Azt tudom hogy jelenleg 8x333on megy.De hogy kell a ramokat visszaosztani? Gyári hűtővel be merjek vállalni 3,2ghzet? Nem tudom elrontani? nem lehetne elsőként valami kisebbet?
-
Hali!
Szeretném tuningolni egy kicsit az alábbi konfigot: P35-DS3,E6750,2GB 800mhz Kingmax, Ati HD4850,400W Chieftec. A kérdés hogy gyári hűtővel mennyit lenne érdemes húzni? Ha lehetséges valaki lépésről lépésre írja le mit hogyan merre a biosban, ne csak úgy hogy húzd fel az fsb-t mert sosem csináltam ilyet. Lehetőleg először egy minimálisat húzzúnk, nem szeretném elrondtani!Amúgy a tuning mennyire egészséges egy konfignak? Nem csökken nagyon az élettartama?
-
Hali!
Sosem tuningoltam semmit, de most egy régebbi gépet egy kicsit szeretnék tuningolni. Szóval adott egy 900mhzes celeron proci, az everest szerint a maximális órajele 1600mhz lehet. Meddig lehet, meddig érdemes ezt felhúzni? Gondolom a biosban kell kezdeni, és ott beállítani a cpu szorzót. Ha lehet tényleg szájbarágósan írjátok leKöszi!
Ui: a gép: Intel alaplap, cel. 900mhz cpu, 512mb sdram (2x256, pc133) 13,5gb hdd, 32mb VGA Tnt2 -
Hi all!
Van egy giga p35-ds3 lapom egy G0ás E6750 procivan és 2x1gb kingmax 800mhz rammal. A kérdésem az hogy sima, gyári hűtő mellett 3ghzig fel lehet-e húzni a procit, és ha igen hogyan? Soha életembe nem tuningoltam PLS érthetően irja le valaki! Köszi szépen! -
Hi all!
Gigabyte GA-P35-DS3 és egy E2140es procim lesz ha minden igaz, gyári hűtővel! A kérdés hogy 3ghzre hogyan tudom húzni(abszolút nem értek a tuninghoz) és hogy mennyire veszélyes ez a lap+cpu élettartamának! Ha van rá esély hogy elfüstöl el se kezdemKöszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged