Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Netfone
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
-
JoolsNOS
veterán
Csak vigyázni kell, mert pl az én lapom automatikusan emel feszt ha emelem az fsb-t. Ezért ha mégis van hasonló állítási lehetőség, mindenképp állítsd manuálra a feszeket hogy ne változzanak. (persze ha tudod állítani akkor egy idő után kell plusz fesz, nekem kb a 20%ot még elviszi alapon) Meg ugye a ramokat és ht nb frekit is vissza kéne osztani (főleg 20% körüli tuningnál) Bár inteléknél nem tudom hogy megy pontosan.
CnQ-t meg nem csak biosból tudod állítani, hanem xp-nél energiasémák: minimális energiagazdálkodás opción üzemel csak. Win7nél meg konkrétan lehet állítani mennyit vegyen vissza belőle terheletlenül. De érdemes benn hagyni, mert nagyon kevés program szenvedi meg teljesítménycsökkenésben a bekapcsolt állapotot (pl nfs shift nálam be-be szaggatott de csak xp alatt) Illetve jó az ha feleslegesen nem melegszik annyira a proci meg nem fogyaszt annyit ha nem, kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest