- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilva01
őstag
Király megvan az új táp és még vettem hozzá egy 8 cm-s ventit ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy a procival szembe vagy a gép hátuljára rakjam(álló) és ki vagy befelé fújja a levegőt?
-
szilva01
őstag
válasz
PROstitualt #4644 üzenetére
Nem írja ki azt sem hogy: overclock failed?
nekem mindig ezt írja ki ha nem tuti a dolog és egyszerűen újraindul,majd kezdhetem előröl az egészet -
szilva01
őstag
Intel E7200 tuning-hoz mondjuk 3.2 Ghz.ig elég gyári hűtő?
-
szilva01
őstag
-
szilva01
őstag
Azt kérdezném, hogy az #1. hsz-ben leírtak használhatóak-e intel procihoz, és ha nem akkor tud-e valaki hasonló leírást hozzá,valamint vga-tuning is érdekelne lehetőleg magyarul.
-
szilva01
őstag
Szerintetek egy ASRock 775i945GZ alaplappal rendelkező gépet érdemes fejleszteni(és majd egy kicsit tuningolni is) vagy új alaplapot is vegyek?
-
szilva01
őstag
válasz
Geri Bátyó #3667 üzenetére
Tehát hogyha túl sok feszt adok neki akkor egyszerűen fölrobban vagy elég?
A csíkszélesség melyik adata a procinak?(pl 45 nanométer?) -
szilva01
őstag
Nemtom leírtátok-e már de nekem lenne egy kérdésem.Kicsit olvasgattam a témát és azt nem értem ha emeljük a modulok órajelét(cpu,ramstb) akkor egy idő után hibáznak a túlhúzás miatt és instabil lesz a rendszer.És a kérdésem az lenne, hogy ha emeljük a feszültséget az miért segít ezen?
A feszültség emelésének is van határa (már nem lesz tőle stabilabb a rendszer) vagy csak a hűtés szab határt ennek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged