- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Android dual SIM okostelefonok
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
lucky750
tag
válasz
Speed® #43932 üzenetére
Én, mert??? Én tudom, hogy működik a procim, ő okoskodott. És nem kell megint elmondani azt amit már elmondtam, leírtam 10X, hogy mér megy 4.1 ghz-en Pár ember számára ez érthetetlen, Jézusom XDXDDXD Nyilván nem olvasok el olyant amit belinkelek, nem?! Neked kéne inkább elolvasni amit én írtam. HOGY SEGÍTSÉGET KÉREK, HOGY MIT HOGYAN ÁLLÍTSAK NEM OKOSKODÁST. Lehet ami neki jó volt az nálam nem jönne be, tudod nekem nem 1800 Mhz-es a memoriám de ne zavarjon. Hát kurvára nincs minden leírva benne, mert egyrészt nekem teljesen más a menü, másrészt fogalmam sincs mit állítsak pontosan, van 1000 opcio. Meg szerinted mér írtam le a konfigom? A gyerek a cikkben is hülyeséget írt ,mert 43X szorzót is be lehet állítani, csak ahhoz, hogy annyin menjen is húzni kell mást is. Védd csak azt az embert, gratulálok, téged minősít, de rajtam kívül is elmondta más, hogy hülyeségeket beszél, te is kezet foghatsz vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali médialejátszót?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest