- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lucky750
tag
válasz
Speed®
üzenetére
Én, mert??? Én tudom, hogy működik a procim, ő okoskodott. És nem kell megint elmondani azt amit már elmondtam, leírtam 10X, hogy mér megy 4.1 ghz-en Pár ember számára ez érthetetlen, Jézusom XDXDDXD Nyilván nem olvasok el olyant amit belinkelek, nem?! Neked kéne inkább elolvasni amit én írtam. HOGY SEGÍTSÉGET KÉREK, HOGY MIT HOGYAN ÁLLÍTSAK NEM OKOSKODÁST. Lehet ami neki jó volt az nálam nem jönne be, tudod nekem nem 1800 Mhz-es a memoriám de ne zavarjon. Hát kurvára nincs minden leírva benne, mert egyrészt nekem teljesen más a menü, másrészt fogalmam sincs mit állítsak pontosan, van 1000 opcio. Meg szerinted mér írtam le a konfigom? A gyerek a cikkben is hülyeséget írt ,mert 43X szorzót is be lehet állítani, csak ahhoz, hogy annyin menjen is húzni kell mást is. Védd csak azt az embert, gratulálok, téged minősít, de rajtam kívül is elmondta más, hogy hülyeségeket beszél, te is kezet foghatsz vele

Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Xbox Series X|S
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Elemlámpa, zseblámpa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- GTA V
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Új OEM INTEL XEON E-1241V3/E-1270V3
- ÚJ GARANCIÁS 13-14 gen intel High End processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő