- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
lucky750
tag
válasz
Speed® #43932 üzenetére
Én, mert??? Én tudom, hogy működik a procim, ő okoskodott. És nem kell megint elmondani azt amit már elmondtam, leírtam 10X, hogy mér megy 4.1 ghz-en Pár ember számára ez érthetetlen, Jézusom XDXDDXD Nyilván nem olvasok el olyant amit belinkelek, nem?! Neked kéne inkább elolvasni amit én írtam. HOGY SEGÍTSÉGET KÉREK, HOGY MIT HOGYAN ÁLLÍTSAK NEM OKOSKODÁST. Lehet ami neki jó volt az nálam nem jönne be, tudod nekem nem 1800 Mhz-es a memoriám de ne zavarjon. Hát kurvára nincs minden leírva benne, mert egyrészt nekem teljesen más a menü, másrészt fogalmam sincs mit állítsak pontosan, van 1000 opcio. Meg szerinted mér írtam le a konfigom? A gyerek a cikkben is hülyeséget írt ,mert 43X szorzót is be lehet állítani, csak ahhoz, hogy annyin menjen is húzni kell mást is. Védd csak azt az embert, gratulálok, téged minősít, de rajtam kívül is elmondta más, hogy hülyeségeket beszél, te is kezet foghatsz vele
-
lucky750
tag
válasz
Kean_Sorbo #43925 üzenetére
Hahahaha kiokoskodik?
Még annyit se tudtál, hogy feszültség állítása nélkül 4.1 Ghz-en megy.
Csak magadat járatod le ezzel a viselkedéseddel. Az csak egy dolog, hogy a gyerek mit ír. Nem kell szent írásnak venni. És nem azért küldtem, hogy mi károsít mi nem, nem ez a lényeg. hanem, hogy benne van mekkora szorzója van, és, hogy te mekkora hülyeséget mondasz és mindezt lekezelő stílusban. Látom megfogtad a lényeget. Helyedben csöndbe maradnék.
Az, hogy én, hogy oldom meg az legyen az én dolgom, tőled nem kértem segítséget. Ezek után meg végképp nem fogok. Bizonyítottál eleget.Lehet, hogy kitárgyaltad ezeket a dolgokat, csak sajnos nem eléggé...
-
lucky750
tag
válasz
ozzy711 #43921 üzenetére
Azzal akar okosnak látszani, hogy mást hülyének próbál beállítani...Most akkor én is mondhatom. Be lett neki linkelve egy cikk amiben benne vannak a CPU lehetőségei? Igen, El lett neki mondva, hogy 4.1-re boost-ol alapból? Igen. Megkérdőjelezi annak az embernek a szavát akinek vele ellentétben ilyen procija van és tudja kívülről belülről a gépét?! Igen. de nem érti meg. Akkor mit kéne csinálnom?! Csináljak neki videót?
Igen!
-
lucky750
tag
válasz
Kean_Sorbo #43916 üzenetére
Nem kaptam választ, De okosabb lennél ha nem szólalnál meg. Már írtam, hogy 4.1 ghz-en alapból turbózik tuningos lapon. Aki trollkodik itt az csak is te vagy. Olvass utána előbb valaminek mielőtt valamiről beszélnél. Mér ne segítene valaki? Nem te döntöd el, hogy ki mit csináljon. Biztos valami nagy okosnak hiszed itt magad. Csak, hogy ne halj meg hülyén, tessék itt egy cikk : http://logout.hu/cikk/mire_kepes_egy_non-k_i7_3770/teljes.html
-
lucky750
tag
válasz
Kean_Sorbo #43914 üzenetére
Mert? Mér ne segítene??? EZ egy tuningos rovat,ha jól tudom.
-
lucky750
tag
válasz
Kean_Sorbo #43911 üzenetére
Mér ne tudna?
. Bclk-t nem kell bántanod ahhoz. Alapból 4.1-4.2re turbózik.
Tudna valaki segíteni? Fontos lenne.
-
lucky750
tag
Sziasztok!
Szerintetek a i7 3770 nem k-s processzoromat hogyan állítsam át, hogy olyan 4.3-4.4 Ghz-en stabilan menjen? 4.2-4.3 Ghz-et tudtam eddig elérni vele, feszültség max 1.196 volt.
A gépem:
Alaplap: Asrock Z77 Pro3
Processzor: i7 3770
Memória: 2X4Gb 1333 Mhz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged