- Nem lesz Xiaomi 16
- iPhone topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- MIUI / HyperOS topik
- Egy óra, két rendszer
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
vlcsko82 #10099 üzenetére
Nem kötekedésnek szántam, én is szeretem ha hűs minden, jól szellőző házam van, és lecseréltem én is mindenen a gyári hűtőt. De lightos alapfeszes tuning bőven belefér a gyári hűtővel. Azt jól látod, valószínű játék téren neked a 4650 mellé nem is hozna sok pluszt a cpu tuning, de pl nálam a 4850 el olyan 3-3,2 ig érezhető felette már nálam se hoz érdemleges pluszt. VGA meg felhasználási területe válogatja, játékoknál is simán elkélhet egy 4ghz es kétmagos pl egy 4890 CFX mellé nagy felbontásban, arról nem is beszélve, hogy amik új játékok jönnek egyre inkánn kezdik kihasználni a 4 magot is. És akkor még nem is beszéltünk arról, ha valaki pl homevideokat vág, vagy csinál egy két proci igényesebb dolgot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest