-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jofi81 #30046 üzenetére
én április 28-án, az asszony május 4-én (sputnik, dettó), mi felvesszük. orvosi körökben az a vélemény per pillanat, hogy tessék mindenki felvenni a nénibácsi, nem kell várni. orvos anyámat úgy zavarták le oltásért, hogy előtte egy-két héttel mérette az antitestjeit és 850 U/ml volt...
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Jofi81 #30046 üzenetére
Mindenkeppen erdemes. Mind a tovabbfertozes, mind a sulyos lefolyas eselyet nagyon jelentosen csokkenti a delta eseten, valos izraeli adatok alapjan. Szerintem most van az idealis pont az oltasra. Ha most mesz, pont addigra varhato, hogy felporog a vedettseg, mire igazan beindul itt a negyedik hullam. Amire #30047 hivatkozik adatokra, annak a delta szempontjabol nem sok relevanciaja van, alfa meg teljesen mas kavehaz volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest