- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Tomikaa. #57673 üzenetére
hát előbb kellett volna cselekedni leginkább
2 sputnyik után azonnal kellett volna lövetni a janssent amint lehet, most meg egy pfizert és akkor eu szerint is lenne alapoltás és booster. én is azonnal lövettem a ruszkira a janssent hogy majd a következő körben menjen valami mrns mert azt favorizálják, szóval arra terelik majd az utazási szabályokkal is a népet. én már majdnem mentem is negyedik oltásra pfizerre, de ugye jöttek a hírek az omikronra optimalizált verzióról, és mivel nyáron görögország a cél, ők meg elfogadnak mindent, (annyi, hogy az alapoltás náluk is csak 270 nap, de mivel van janssen így mindegy) így most nem megyek, hanem majd az új kotyvalékért. ha esetleg kitalálják, hogy a booster is csak 270 napig lesz jó, akkor meg még lesz időm elugrani valamiért, de nyár előtt/alatt nem fognak variálni, nem hülyék, kell a pénz. én a helyében most is janssent lövetnék. kevés hely van ahol nem tekintik teljes "sornak", és mivel az alapoltás 270 napig jó, kihúzza talán az új oltásokig. ha meg nem lesz abból semmi, akkor is lesz ideje valamit lövetni. ha egyáltalán akkor még kelleni fog bármi... janssent meg ha tud a rókusban lövessen, ott nem nyafognak (volt pár hely, ahol nem adtak oroszra janssent), rá kell írni a papírra, hogy te kimondottan ezt akartad, annak ellenére, hogy ők nem, és ennyi.
btw ja én is olvastam az ep képviselőt, de az csak utazásra érvényes, tehát tömegközlekedni, meg szálloda meg kaja az egyedi elbírálás. mondjuk a cikket nem értem, kivéve ha változott valami, de az osztrákokon kívül van még olyan hely, ahol nem számít teljes sornak 1 janssen? szóval 270 napig az is jó. de menjen görögbe vagy ciprusra ott mindent elfogadnak
és ha éppen nincs sok fertőzött, akkor maszkhordás meg stb is csk papíron van, amúgy senkit nem érdekel.
ja és még most váltson eur-t mert nyáron szvsz szarabb lesz
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Tomikaa. #57673 üzenetére
Ez olyan, mint bemennél egy autószerelőhöz, hogy van egy kocsid, de nem szeretnél bele motorolajat tenni. Mit tegyél bele, disznózsírt vagy h....z inkább bele. Nyilván azt fogja mondani, hogy a bele való motorolajat. Itt is hibába kérdezed, hogy mi lenne jobb utazáshoz, úgyis a jobb védelmet fogjuk mondani.
-
-
válasz
Tomikaa. #20970 üzenetére
nem jó, mert a legtöbb oltástól jobb immunitásod van, mint a vuhanitól vagy brittől. Egy mesterséges variánst kéne elterjeszteni nulla károkozó hatással és minden ma ismert tüskefehérje-változattal.
A vuhani egyébként esélyesen nem is volna képes magától terjedni a magyar populációban.
#20978: hja kérem, ahol oltás helyett intravénás vodkaadagot kérnek
Nem tudom hogy állnak a delta-specifikus anyaggal, már elvileg kész kéne lenniük vele.
-
-
Sir Pocok
őstag
válasz
Nagyon nem jó ötlet.
Amerikában most az az álláspont, hogy húzni kell az időt, tehát gátolni kell a vírus előretörését két dolog miatt:
1. Az új oltás fejlesztésekhez kell idő
2. Talán ez a legfontosabb: antivirális gyógyszerek, amiből már két befutó is van de kell idő a fázis 3-re. Ha ezek kijönnek gyakorlatilag a COVID19-ből egy sima natur megbetegedés lesz amire a doki felírja a gyógyszert és pár nap alatt kijössz belőle függetlenül milyen mutáns.Szóval nem kell megfertőzni senkit, ki kell várni szerencsére már nem sokat...
-
Ezekiell
veterán
válasz
Szándékosan megfertőzni a lakosságot? Hát, sok szerencsét annak, aki megpróbálja megfertőzni a fiam direktbe - valamelyikünk ottmarad, azt most mondom
Nem, nem jó ötlet: azonnal telibevernéd a teljes EÜ-t, olyan emberek is meghalnának, akik amúgy el se kapnák, és csak növelnéd a vírusszámot, ami növeli a mutációk veszélyét. Nem is beszélve az etikai/politikai/jogi "aprócska" problémákról.
Szóval pls, senki se menjen korona-partyzni, hanem védekezzen normálisan, oltassa be magát, és akkor milliószor jobb esélyei lesznek a covid ellen.
-
Vesa
veterán
válasz
Tomikaa. #12281 üzenetére
Két Astrán vagyok túl, nálam nem ütött semmilyen nagyot, enyhébb tünetekkel megvolt mindkettő. Egyén függő, hogy milyen az oltási reakció. Nincs olyan, hogy ez+az ekkorát+akkorát üt, tehát ne ez alapján válassz! Az igG gyorsteszt masszívan pozitív lett az Astra után. Laborosra jövőhéten megyek, akkor konkrét értékek is lesznek.
-
tboj
tag
válasz
Erre szerintem nem lehet jó választ adni. Én például még éppen 30 év alattiként visszamondtam 2 hete az Astrazenecára előjegyzett időpontom, ma pedig felvettem a Sinopharmot, de ebből aztán az ég világon nem következik semmi. :D
Egyébként így 8 órával a szúrás után sem érzek egyelőre semmi különöst.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
A STATISZTIKÁK SZERINT AZ ASTRAZENECA VAKCINÁJÁNAK ELŐNYEI FELÜLÍRJÁK A KOCKÁZATOKAT Ezt érdemes átfutni, én is ezen kattoggok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- PR-Telecom
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- TCL LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- DJI Goggles N3 drón FPV szemüveg - ÚJ
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - garancia 2026.08-ig
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Macbook White 13" unibody
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest