-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpityu2
addikt
Hát pedig én miattuk aggódok. Mert olyasmivel játszanak, ami ha elszabadul, akkor nem tudják visszatuszkolni a palackba. Kutassanak, ok. De van egy határ amit nem szabad átlépni. Ez a határ nem csak a virológiában létezik. Erről szónak az életre kelt robotos sztorik is. Hogy létrehozunk valami olyan végzetes dolgot, ami nincs az ellenőrzésünk alatt. A vírus egy program ami a biológiai rendszereken fut. Együtt fejlődtünk velük, évmilliók alatt összecsiszolódott a biológiánk. És akkor jönnek az istent játszó hekkerek és elkezdik buzerálni. Kíváncsiságból. Tudásszomjból. Nem ők tervezték a rendszert de szeretnék kiismerni. Kb. mi az esélye, hogy valamit elcsesznek? Tudom miről beszélek. Törtem fel programokat amelyek teljes működését nem ismertem, de tudtam ha itt-ott megpiszkálom akkor megkerülhetem a védelmet. Sikerült megkerülni a védelmet. Juhé. Okos gyerek vagyok. De abban sose lehetek biztos, hogy nem omlik össze a program a piszkálástól. Mert nem én írtam. Nem ismerem a maga teljességében. És a virológusok ez csinálják. Hekkelgetnek. Szórakoznak. De az árat nem csak ők fizetik, ha valami balul sül el.
-
kpityu2
addikt
Itt egy folyamatról van szó. Amikor a tudás elér egy olyan szintet, hogy hatalmas, neadjisten végzetes károkat tud okozni, akkor a biztonsági rendszabályoknak is követni kell. És a jelek szerint most itt tartunk. Az oltás fantasztikus dolog.főleg ha olyan problémát kezel, ami esetleg a kapcsolódó kutatások nélkül nem jött volna létre. Tyúk vagy a tojás? Simán lehet, hogy a SARS2 egy elszabadult, vakcinatesztelésre kifejlesztett műtermék. Ördögi kör. A természetet meg nem fogja zavarni, ha az emberiség kipusztítja magát saját hülyesége okán.
-
kpityu2
addikt
Nem, nem ott olvastam.
Hogy mennyi az esélye a kiszabadulásnak? Ott van a qubites cikkben is, tanult embertől. Bár önmagában lehet egy labornál kicsi ez az esély, de minél többet foglalkoznak ilyen kutatásokkal annál nagyobb a valószínűsége, hogy valahol hibáznak. És egy ilyen hiba is végzetes lehet. Tehát eszerint kell kezelni. Ezek NAGYON veszélyes kutatások és ezért mindenkire tartozik. Vagy vonuljanak el egy szigetre és ott szórakozzanak.
-
-
Ringman
félisten
-
tboj
tag
Persze, tisztában vagyok vele, nem szemrehányás akart lenni. Nekem is ez most éppen egy stresszesebb időszak, kevés alvással, aminek meg is lett az eredménye. Minden esetben csak valószínűségekről beszélhetünk, de akkor is bosszantó ez, hogy 2 és fél évig nem kaptam el, majd most fél éven belül kétszer is...
-
lacafaca
addikt
ez már rég nem a kovidról szól ott, nekik nem adtak jó kis háborút helyette, meg annak minden vonzatát (még), de valamiért nem akarjátok elfogadni. amint a világ minden részén átvették a kommunisták a hatalmat és bebetonozzák magukat, ez lesz mindenhol. persze akkor már nem kell majd okként pandémiát kiáltani, elég lesz egy rosszul nézés, vagy egy "bűnös" mondat-gondolat. a fejlett nyugat még liberális demokráciaként bújtatja a settenkedő totális kommunizmust, de már nincs messze a szép új világ. (már mióta olvashatjátok az aláírásomban a figyelmeztetésemet erről
)
-
tboj
tag
Akkor én a kivétel vagyok, aki erősíti a szabályt? Tavaly novemberben kaptam a harmadik oltást (2 sino + pfizer), majd idén júniusban kaptam el először ezt a redvát, és most pénteken kezdtem tolni a következő kört... Szerencsére most is ugyanazokkal az enyhe tünetekkel, annyi különbséggel hogy most hőemelkedésem nincs.
-
Ha a táblázatot is nézed, akkor a szekvenálások nagy része 42-43. heti. Az USA tapasztalatok szerint pedig elég nagy tempóban képes nőni:
[forrás]
(Felül a narancssárga, 4,3%-ot reprezentáló sáv a BN.1-es, amit most látok először, és elvileg a BA.2.75.5.1-et rövidíti (ami viszont a B.1.1.529.2.75.5.1-et, ennyit a nomenklatúráról...)
#66440 t72killer Úgy, hogy ez az egész EU-ra vonatkozó becslés, és az EU elég nagy ahhoz, hogy egyes részein más ütemben terjedjen. (USÁ-ban is ez a helyzet, a fenti linken lehet látni, hogy az egyes térségei között jelentős eltérés van az arányokban.)
-
lacos001
senior tag
Decemberben volt a második megbökés.
Áprilisban és augusztusban voltam pozitív.
Többit fene tudja..
___________________________________________________________El se küldenek itt már pcrre. Antigén pozitív otthon készült, kapsz betegácsit 5 napot aztán ennyi. Se appba, se sehol nincsen lepapírozva.
Szóval a nagy appot mutogatós dolgok mentek a levesbe.
Enyém sincs 100%on, hiszen nincs benne minden.Azt tudnám miféle számok pörögnek az RKI oldalán.
Tehát a német számokra ne alapozzatok nagyon
eddig se kellett, ezek után sem.. -
"BQ.1, including its sub-lineages, has been designated as Variant of Interest (VOI) by ECDC as of 20 October 2022. Based on modelling estimates, it is expected that by mid-November to beginning of December 2022, more than 50% of SARS-CoV-2 infections will be due to BQ.1/BQ.1.1. By the beginning of 2023, more than 80% of SARS-CoV-2 cases are expected to be due to BQ.1/BQ.1.1" [forrás (pdf)]
Október végi állapot: [link]
-
mpo
veterán
én bezártam volna az egész világot 3 hétre a legelején (tudom, lehetetlen stb.).
Múltkor nekem is ez az ötletem támadt, hogyan lehetett volna (lehetne) megállítani.
Nem lehetetlen, sci-fi filmben már megcsinálták volna, 3 hétre élelem és víz betárazható.
Amikor természeti katasztrófák vannak (voltak, lesznek), ott nincs is a tervezésre idő, a túlélésért küzdenek.
Ez meg tervezhető lenne. -
Ringman
félisten
tényleg nem nagyon lehet mit csinálni egyedül, max ha a helyi bölcsődében/óvodában van értelem+összefogás aztán saját pénzből kialakítanak a szülők uv-s fertőtlenítést, légszűrés, etc, meg a szülők nem kockáztatnak feleslegesen.
meg otthonra is légszűrés (a szemétégetés ellen is jó), de ez sem olcsó, helyiségenként 50+k-s beruházás is lehet.
-
Ringman
félisten
ez struccpolitika a legrosszabb és egyben közép/hosszútávon legdrágább megoldás.
---
Long-lasting Symptoms After an Acute COVID-19 Infection and Factors Associated With Their Resolution
Findings This cross-sectional study nested in 3 French population-based cohorts found that approximately 10% of individuals with acute COVID-19 infection still had symptoms after 1 year of follow-up. The risk factors associated with the duration of these symptoms vary depending on their persistence.
-
-
Ringman
félisten
novemberben mentem 3. oltásra, 6. hónap végén volt egy tippre falspozitív tesztem, azzal a teszttel, ami nektek influenzára (?) bejelzett, és másik 2 teszttel meg negatív voltam.
voltam párszor beteg mostanában (elmúlt 1-1,5 hónap) többször 1-2 napra (legutóbbi után 1 hét szárazköhögés meg zöld orrváladék) de nem teszteltem minden alkalommal, meg főleg nem 1 alkalommal többször.
-
amcsik szeptemberben kapták karba a ba5-öst, úgy, h valamikor nyáron találták ki egyáltalán h legyen ilyen oltóanyag, csak ennyi válaszidőt kérek.
agyontesztelni nem muszáj, ha csak a tüske változik minimálisan - a ba5-öst se phase3-azták.
Nálunk most újratervezés van, január-februárban lehet beadatom azt, ami van, de kétesélyes a dolog.
-
-
-
UberMutant
őstag
az NDC a national drug code rövidítése.
minden gyógyszernek egyedi száma vanitt a kereső
https://www.accessdata.fda.gov/scripts/cder/ndc/index.cfm
59267-0304-2 ez meg a szám formátuma NCD10es formábanitt meg az EU azonosítószámok, csak nem ezt használják
https://www.ema.europa.eu/en/documents/all-authorised-presentations/comirnaty-epar-all-authorised-presentations_en.pdf -
-
UberMutant
őstag
A vaers adatbázisban a write-up részen pontosan az van, amit jelentett , az aki jelentette.
ha ő elszúrta, akkor sem lehet javítani.egyébként, ott nem azt írja, hogy ba 1 , az 1es szám új sorban van. bármit is akart a francia költő, így sikerült.a CDC táblázat a valid. ott egyértelmű a megfeleltetés.
-
-
na, aki szereti a nyomozósdit:
- fater ma kapott 4. oltást, hivatalosan pfizer omikron bivalens booster
- a LOT száma ez: GD6798
- a gyártókódja ez: NDC5926703042az első linken egy VAERS riport van egy szuri utáni paráról egy random usernél, viszont a szuri egyértelműen meg van nevezve benne: "A 53-year-old female patient received BNT162b2,
BNT162b2 omi ba.1 (COMIRNATY)".a második linken pedig Drizzt topiktárs tapasztalata van, miszerint a gyártókódra mi jött ki.
na, így légy okos
-
-
-
polonic
félisten
-
Vesa
veterán
Nekem spec. Mycoplasma okozta atípusos kétoldali tüdőgyuszim volt jóval a Covid előtt, szóval ja, léteznek más b*szó bacik is.
-
-
gergo5991
őstag
na ugyhiszem kiderült mit kaphattam el, kolegától, mivel az egész családján végig ment valami streptococo baci..
családban aki tőlem elkapta nagyon szarul lett tőle, már 1 hete szed antibiotikumot, rajtam átment 4-5 nap alatt (orrspray meg tantum verde gargalizálás, meg fül-orr gégésztől kaptam széles spektrumu antibotikumos orrcseppet, antibiotikumot is de azt nem szedtem be) , de 3 kiütés kijött rajtam. Kolegának az orvos azt mondta hogy igen jöhet ki kiütés, hát rajtuk nem jött ki csak rajtam, de már 1 hete ott van a hasamon 3 folt, olyan herpesz szerünek tűnik. Nem tudom menjek ezzel orvoshoz vagy majd elmúlik magától? (neten 2-3 hetet irnak asszem a kiütésre) -
BlackV
őstag
Rossz passzban van főni, iszik maga rendesen? Ha egy problémára van megoldás, akkor azért nem érdemes aggódni, ha pedig nincs, hát akkor pedig azért. Mi mindent megtettünk, beleraktunk itt mindannyian, legjobb tudásunk és lelkiismeretünk szerint, hatalmas viták árán is, eljutottunk ahová eljutottunk. Amit lehetett megtettük és a matek is véd minket - legalább annyira, mint az antivaxereket - csak minket legalább széles spektrumú B-sejt készlet is véd, amelyek pár napon belül hasznos antitestekkel védenek minket, 11-14 nap helyett.
-
BlackV
őstag
Hát igen akik nem különösebben veszélyeztetettek, azok könnyen vezényelnek a fotelból - és itt most nem feltétlenül Killerre gondolok - , hogy kellene azt a vakcinát, hogy nekem a legjobb legyen hosszútávon. Csak nem mi vagyunk a fő célcsoport. Itt azért még mindig sokaknak az életét megmenti valószínűleg a bivalens vakcina, de lehet, hogy ők egy új oltási sorral nem sokra mennének.
-
-
nekem most van elvonulóban egy 2-3napos tüdőkiköpés. Rutin volt ez régebben is sajnos, nem a 'zóttásokmiattvokzombi. VISZONT az allergodil segített! korábban egész éjszakákat fuldokoltam végig egy ilyen sz.rtól, most is így indult aztán gondoltam egyet, ha covid nem jön, nyomok a drága cuccosból erre. És bevált, megúszta fél csomagnyi papírtörlő amit ilyen esetekben zsepinek szoktam használni + simán aludtam.
szóval az allergodil az új nasivin
-
BlackV
őstag
Én meg úgy, hogy béta volt, lehetett sejteni hogy rendesen el tud kanyarodni a virus, a benchmark vadászat wuhanival kérdéses sok szempontból. De tökmindegy utólag okos az ember egyrészt, másrészt ez egy semmi medrxiv.
És én sem print szempontból tartózkodtam a benchmarkokastol hanem tök más miatt. -
daneel_hu
addikt
"tényleg, azóta be se nyaltad egyik omit se?"
Jóég tudja...
Páran dupláztak a környezetemben, lehet elkaptam én is, de nem volt tünet.
Beteg nem voltam kb másfél éve. (megfázás se)
Pedig a kölykök rendszeresen hozzák a szuvenírt.Mostanában a tenisz mellett van 2 futás is hetente... meg heti 1db 90 perces sportmasszázs.
Nyilván ettől még nem leszek védett a betegségekkel szemben, de lehet azért javít az esélyeken.
-
daneel_hu
addikt
-
zÓttás nem vót bétára (publikusan). Virnyák vót, és rendesen meg is rakta D-Afrikát. Bár akkoriban erősen véka alatt tartották a "mennyit érnek a vuhani óttás antitestjei" kérdést, a réseken kiszűrődő infókból lehetett kapizsgálni, hogy lesz itt még cirkusz. És ha van cirkusz, csinálnak majd rá zóttást is - főleg, hogy már akkoriban azzal reklámozták az mRNS-t, hogy ezt aztán húdeszupergyorsan át lehet állítani az újabb és újabb mutánsokra.
-
DrDoktor
senior tag
A számot emeled ki holott nem az a lényeg.Azt kérlek ignoráld akkor 101%ban igazad van
De amúgy tényleg hányszor lehet oltani gyereket egy évben?Mi most ukáz mármint a hivatalos magyar rendelet és mi a svéd?
Köszi !
Tartom a svédek nagyon okosak fele se a halálozási arányuk követendő példa.
Oltott és oltatlan TÖMEGS gyermek halálokat nem látok felesleges stresszelni a kicsiket.Szerintem.
Nekem nincs most kigyermekem így elfogadom és értem a kicsit jobban fűtött érzelmeid a témához.
Maradjunk Annyiban amúgy az a baj ,hogy ha van 4 lehetőség gyerekeknek is akkor sok szülő sajnos túlzott félemből élni is fog vele.Amikor szerintem erre nincs szükség.Én is oltott vagyok többször is félre ne érts de helyzetet 3 év után a fejlemények tükrében ideje lenne átértékelni sokaknak. -
Asbee
veterán
-
-
tudod h az orvosok meg kb. a jogaszoknal is kevesbe termeszettudosok altalaban
(persze anyukad lehet kivetel)
de azt azert tudjuk, h minden tapanyag, amibol kaloria jon, ugyanazza alakul at, es amikor a sejtek kajalnak, akkor fogalmuk sincs, h artizan kenyerbol vagy ceklalebol jon az az ATP molekula
a lebojtkura meg alapvetoen azert jo, amiert egyebkent a koplalas jo, csak a natur koplalas jobb (es azt kb. kezdjuk is erteni, h miert jo)
de abbafejezem a szakertest
-
Dare2Live
félisten
Nekem PCRt mondtak de ez jött. Ezek szerint a kettő nem ugyanaz. Akkor a PCR fogja igazolni, hogy most fertőzött e.?
Két napot voltam bent vele 3-4ht aludtam pöppet nem vagyok a toppon.@kpityu2 Le kellett volna görgetnem az aljára:
"Az ellenanyag jelenléte (szeropozitivitás) utalhat korábban átvészelt COVID-19 fertőzésre
vagy a COVID-19 elleni Sinopharm vakcina által kiváltott immunválaszra.
A fertőzést iletve újrafertőződést kivédő ellenanyagszintről jeleneg még nincs tudományos konszenzus" -
Mindegy, $130-ért (mennyi lehet az? 80 ezer Ft?) csak jó lehet, bármi van is benne.
#66099 Parci
Nekem még a biokémiai részével kapcsolatban vannak fenntartásaim. Mert, ugye, van egy olyan elmélet, hogy az egész bioszféra laborszökevény (még szép nevet is kapott, kreacionizmus), és annak a bizonyításával is vannak problémák... -
Drizzt
nagyúr
A ba.4/5 bivalens ebben a mondatban ebben a formaban felrevezeto.
Ott a bivalens jelleg nem azert van, mert Ba.4-es tuske, meg Ba.5-os tuske. Hanem vuhani tuske + Ba.4/Ba.5 kozos tuskeje.
[Itt van rola a hivatalos leiras] -
Dare2Live
félisten
Kösz, sztem beadatjuk.
off: 7éves kisfiam bekerül kórházba még nemtudjuk mi de nem covid. (39Cre menő láz, algopyrin, nurofen... lenyomja 37.2re majd 5-8h múlva újra 39C. Fényérzékeny napszemüvegben akar lenni. labor: Prokalcitonin 0.32, Neutrofil 74.2 (59ig OK) picit sok, Limfocita kevés 14.6 (33ig ok) , CRP 17, NT-proBNP sok 302 de DDImer OK. Semmit nem kap láz/fájdalomcsillapítón kívül ez jelentősen emelkedett prokalcitonin miatt ez nekem fura de jellemzően nem túl sikeresen kérdezek.)
off2: Tegnap jött bohóc, Heim Pál infekt állítólag tömve covidossal.
-
kpityu2
addikt
Az a baj, hogy nehéz röviden elmondani a sztorikat, mert ennek is van egy evolúciója, az intenzív madár és sertéstelepek elterjedésével és az állatok vakcinázásával, sokszor hibásan inaktivált vagy illegálisan fejlesztett vakcinákkal. és a végén már nehéz megmondani, hogy mi volt előbb: a tyúk vagy a tojás.
-
kpityu2
addikt
Pedig a SARS-os doksit be se dobtam.
Van egy elég régi, covid előtti időkből, ahol a hongkongi kutató a SARS-ra hozta ki, hogy laborszökevény. Mondjuk ott is csak annyit sikerült bizonyítani az eredetről, hogy kábé az összes gén megtalálható abban a bizonyos Mojiang bánya a denevéreiben, ezután kezdett ShiZhengli onnan összefogdosni denevéreket és gyűjtögetni denevérkakit. Azután, hogy ne kelljen annyit utazni, csináltak egy denevérketrecekkel telipakolt labort a vuhani nedves piac közvetlen közelében. Persze ebből még nem következik semmi.
-
kpityu2
addikt
Természetesen. Simán lehet, hogy melléfognak és sima zoonózis. De mint az előző válaszomban is céloztam rá, van itt egy erőteljes emberi aktivitás. És ezt úgy tűnik sokan szeretnék figyelmen kívül hagyni. Pedig ha csak a mindennapi életet nézzük, hányszor történik az, hogy a mégoly szétrohadt rendszerek is működnek, amik valaki el nem kezdi piszkálni. A természet alkalmazkodik, egymáshoz csiszolódnak az elemei, egyszerre erodálódik. És akkor jön az ifjú titán, rámutat egy részére és azt mondja, hogy akkor ezt én most itt megjavítom... és szépen elkezd szétesni az egész.
-
Ringman
félisten
jó, de erről nem nagyon van timeline. (meg hogy a moderna bivalens oltóanyaga hol lesz elérhető és mikor)
mint ahogy arról sem, hogy a gyerekek mikortól lesznek olthatóak.
novavaxszal mi van (mármint a tényleges beadással)? elvileg több országba is jött minimális mennyiség, osztrákoknál rendeltek 3,2 millió dózist? [link]
-
Vesa
veterán
"szóval, mivel érdemes nyomulni manapság orrban és torokban?"
Magam részéről a sóoldatot napi szinten használom orrban. Az Allergodylt akkor használom, ha sok ember közé kell mennem, vagy ha a családban beteg valaki. Előbbi esetben a kontakt után még 3 napig, utóbi esetben addig, amíg beteg van a közelben.
Torokban Mebucain, de azt csak akkor, ha beteg volt valaki a környezetemben, mert ezt nem szabad tartósan szedni. Ezen felül elkezdtem a D-vitamint. Szerintem nincs más, de ha valaki tud még valamit esetleg, akkor szóljon! -
-
-
Ringman
félisten
ha a bbq a való életben is úgy nulláz, mint az in vitro kísérletekben és baj van, akkor elég nehéz lesz meggyőzni a lakosságot, hogy 2020 elején tartunk megint és kb úgy is kellene viselkedni (mínusz az, hogy a lakosság legérzékenyebb része már meghalt egyszer, aztán még1x nem tud, így a halálozási ráta kisebb lesz, de a közvetlen halálozás kb irreleváns már amúgy is, az év végi többlethalálozást gyak 1:1-ben a kovid okozza.)
-
Ringman
félisten
29% VE kórházba kerüléssel szemben, másról már nincs is szó, ezekkel a számokkal semmi sem kapott volna engedélyt.
és nem egyelőre, hanem már, nagyszerű ötlet volt elengedni és a nemkellmáramaszkot propagálni + karantén sem kell már.
pár éven belül ez hatalmas ellátórendszeri problémákat fog okozni (kieső munkaerő+növekvő eü-költségek)szerk: igazán tartós valóban nem volt, de legalább volt VE tünetes megbetegedéssel szemben is.
-
Ringman
félisten
itt tartunk most:
[link]
Three-dose monovalent mRNA VE estimates against COVID-19–associated hospitalization decreased with time since vaccination. Three-dose VE during the BA.1/BA.2 and BA.4/BA.5 periods was 79% and 60%, respectively, during the initial 120 days after the third dose and decreased to 41% and 29%, respectively, after 120 days from vaccination. -
Ringman
félisten
az a baj, hogy alapnak veszi mindenki, hogy minden légúti fertőzés szabadon terjed, miközben pl. a kolera ellen triviális hogy megfelelő infrastruktúrával védekezünk, meg az is, hogy megfelelően tisztított/fertőtlenített, jó minőségű ivóvizet iszunk, pedig biztos annak is lenne haszna immunitás szempontjából hogy indiai/egyiptomi szennyezetségű/minőségű vizet veszünk magunkhoz...
megint ugyanazt a cikket tudom belinkelni: [link]
most is az van, hogy jaj, hát milyen erős influenzatörzsek bukkannak fel, mikor ott van az 1-2 éves példa, hogy mit lehet tenni ellene
-
"...a legtöbb, "klasszikus" vírusnál tényleg volt ilyen rossz tapasztalat, hogy a kimaradt idő után olyan erővel tértek vissza, ami fájt. ...."
Nem tűnik kellően megalapozottnak az idézett gondolat.
Azt gondolom, hogy.
Az influenza vírusok törzsei nem egyszerre térnek vissza minden évben. Ezért koktélt szoktak készíteni az oltáshoz, a várhatóan visszatérő vírustörzsekből.
Ha egy vírustörzs fertőzése ellen nem elég hatékony az immunrendszer, akkor jöhet az érzés. Az elmúlt években nem fertőződtem meg. (Pedig nagyon valószínű a fertőződés.) De most nagyon elkapott. Nyilván mert az a törzs tért vissza , amelyik hatékony volt.A fertőzés elosztóban (iskola) folyamatos tréningben van a gyerekek immunrendszere. Szinte mindegyik fertőzés, első találkozás a vírussal. Némelyik vírus jobban meggyötri őket,
Nyugdíjas korban, amikor már hatalmas az immunrendszer rutinja, az influenza fertőzés túlélési esélye sokkal alacsonyabb, mint a gyerekeknél. Előzetes immunizálás nélkül könnyű belehalni a fertőződésbe.A probléma sokkal komplexebb annál hogy az idézettel el lehetne intézni.
-
coviddal annyi van, hogy a fertőzés is egy booster, ami szűk paraméterek közt kapva (=közel a legutóbbi oltáshoz) kicsi szerencsével 0 mellékhatással gyógyul. ÉS közben mutánsspeckó oltásként funkcionál, azaz ha 3 hónappal később uazzal az x, vagy x.1-es variánssal találkozva vagy egyáltalán nem is fertőződik meg, vagy szintén megússza enyhe tünetekkel. Ahelyett, hogy 0/z mennyiségű régi antitesttel beszívjon egy durvább longgal fűszerezett második kört.
Ne felejtsük el, még a menő vakcinázott UK-ben is tízmillióknak nem volt oltása az elmúlt 12 hónapban. mégis, 0 védekezés mellett alig okoz halálozást és intenzív eseteket a fullban terjedő ba.5.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- SEIKO NEO SPORTS CHRONOGRAPH SSB303P1
- DJI Air 3 drón újszerű állapotban, garanciával
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest