- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Visszavonták gondolom nem kell a vita a közös szervezés közben, attól még francia, szerb, montenegro, szlovák, német résztvevők aggódnak a helyzet miatt, biztos mindenki hülye rajtunk kívül. Szerintem jogos panasz volt, hogy a hotelben ne civilekkel keveredve kajáljanak, ha már ünnepeket izolálva töltötték. Végül is legyinthetsz, hogy mindegy, mert szigorúbb előírásokkal rendelkező sportokban is karanténra kényszerít az omikron versenyzőket úgy terjed ez a fajta. Azért érdekes a szomszédban síversenyeket nézők nélkül tartanak, itt meg fedett csarnokban teltházas kézi. Koronavírusos lett a magyar kézilabda-válogatott irányítója.
Egyébként egész jó piaci rés ez, teltházzal rendezni sporteseményeket, amikor máshol nem engedik a szabályok. Csináljunk Djokovic számára is egy tenisztornát. -
-
> csodanemetorszag es tarsai szivjak el ezerrel
Ami teljesen oke, sok mas szakmaban is ez van, es ez az, ami vegul a jovedelmek kiegyenlitodesehez vezet; ezert lehet mernokkent meg pincerkent is egyre jobban keresni. Ha nincs nemzetkozi kompeticio, az oda vezet, mint ami a tanaroknal is van.
-
Túlparázzák az omikront - bár van némi alapja, mert a homeomammerek nem oltatják magukat, oltás nélkül meg jöhet a valóság/kaszás. Ezt viszont legfőbb ideje lenne kipárnázás és állami covid-ellátás nélkül rájuk ereszteni, ők választották.
Nálunk minden nyitva, miniszterelnöktől kezdve a sírásóig mindenki bulizik, iskolába, edzésre jár - és pár hét para után tetőzünk is. A napi halottszám az elmúlt napokban tűnik tetőződni <400 halálesettel, neither great nor terrible. Egy sulizárás kellett volna itt mondjuk 2hétre, hogy a nem oltott 12év alattiak megúszhassák, míg a nagyok boostereztetik magukat az omikronnal.
-
Feltételezem - vagy legalábbis remélem - hogy ezek a cuccok gyógyulgatnak, úgyhogy én a sűrű oltogatást hagynám ki elsőre (ki is hagytam...), az már azért tényleg nonszensz, hogy másodikra alig tudtam időpontot szerezni, vezetnem kellett kb 100km-t egy beugrós oltóhelyre, a boosterre meg azt mondták, hogy 3hónapon belül(!) meghívót küldenek. Szuper mondom, minek nekem booster nyárra
.
-
Ezekiell
veterán
nagyszerű, kösz a linket, innen kellett volna kezdeni
akkor majd behozatalnál várom a részletes dokumentációt, és nem az olyan minőségűt, mint amit a felnőtt esetében sikerült produkálni. én kicsit igényesebb vagyok ilyen téren, mint te, láthatóan
azon pedig csak röhögök, hogy te kéred számon a józan észt, itt a topikbeli ténykedésed alapján
-
ez azért elég merész gondolat. nem lett volna egyszerűbb dokumentálni a cuccukat? de.
innen kihozni belőle, hogy azok a szemetek, akik ezt számonkérték, mert most "elijesztették" a gyerekszurit, háááááát. én nyitott vagyok a sinóra, gyerekeknél pláne működik az elölt megoldás, de könyörgöm, biankóra akkor sem adatom be, ha amúgy gyanítom, hogy nincs vele gond.
nyilván, hogy ha itt van és választható, utánaolvasok én is jobban, ugyanígy kapartunk anno a saját oltásunk miatt. de nem is esett jól.
-
Ezekiell
veterán
es ok beadtak ~100M gyereknek
Akarod mondani azt mondják, hogy beadták, és akarod mondani azt mondják, hogy semmi gond nem volt, és akarod mondani azt mondják, hogy hatásos volt. És akarod mondani erre, egyik állításra se semmi bizonyíték nincs a szavukon kívül.Én tényleg nem értem, miért kell folyamatosan elmagyarázni, hogy bizonyítékoknak hiszünk, adatokkal alátámasztott bizonyítékoknak, és nem bármi egyébnek. De biztos én vagyok a hülye, hogy tudományos alaposságot várok, pláne egy 3 éves gyerek oltásánál. Azt speciel telibeszarom, melyik felnőtt mit tol gyógyszerben/oltásban ha retard akar lenni (go ivermectin gang), de gyerekeknél azért magasabb a léc.
-
törölt tag
Though Chinese vaccines are generally considered safe, the country also has a history of administering spoiled shots and guarding any information about negative incidents.
In a 2018 scandal, possibly hundreds of thousands of children were injected with ineffective vaccines for diphtheria, tetanus and whooping cough. And in 2013, 17 infants died after receiving a Chinese-made hepatitis B vaccine. While that vaccine has been widely used since, the authorities moved quickly to silence critics.Mi itt vagyunk az EU-ban, legyen EMA papír. Kína 1 milliárd feletti pártállam, más viszonyok egyszerűen a számok és hozzáállás miatt. Minden ország a saját lehetőségei szerint csinálja amit csinál, pl. Kuba is kubai vakcinával olt. Kérj olyat is ennyi erővel, ha elég annyi sokan megkapták már. Európában lévő Magyarországnak van lehetősége európai engedélyezési folyamaton átment vakcinával oltani.
-
Emellett az érdekelne, omikronnal mennyire lesz jellemző náluk a long/bármiféle maradandó károsodás.
Mázlinkra egyelőre úgy néz ki, hogy a deltával ellentétben ez a kör inkább a városokban üt először, azaz ha nálunk szerencséje van a kissrácnak, akkor végre mégis becsukják a sulikat mielőtt utoléri. Simán kivenni nem engedik, csak igazolatlannal.
#53238: szvsz ez egy csavar a gépezetből, seregnyi egyéb ok és károsodási felület lehet még
. A porcelánboltban besegítő elefánt nem feltétlen csak a herendis polcot fogja átrendezni...
-
Ringman
félisten
gyerek sino=felnőtt sino, vagy más kiszerelés?
+ ott a covaxin:
Covaxin is safe for 2-18 age group in phase 2, 3 trials: Bharat Biotech---
a 0-2 évesnél játszat a szoptatós anya által átadott antitest is -
egyetértek, kezd necces lenni ez a zavarjuk be a gyerekeket és "rájuk nem veszélyes" kész-passz téma. mondjuk lélegeztetett gyerek nagyon ritka, halott meg extrém ritka, de a long náluk is lehet komoly gond, szétpiszkált szívek stb.
viszont nekem legalábbis a világon semmi infóm nincs a <5 sino oltásról...
-
A valószínűségek jobbak lesznek. De nem tudhatod, hogy nem te vagy-e a kivétel (azaz nem azért élted túl, mert szuper a genetikád, hanem mert mázlid volt, és a több ezer keringő Omikron génvariáns közül kifogtál egy kevésbé veszélyeset, vagy egy hibásat.)
Pl. First Omicron Death In U.S.: Reinfection In Unvaccinated Man Who Previously Had Covid-19
-
Az elmúlt 7 nap átlaga: 30.27%, azaz 10 tesztből három pozitív. És ez az átlag az előző heti átlaghoz képest majdnem 6 százalékponttal több, azaz erősen romlik. Viszont unalmas folyton siránkozni.
#53004 tisn "mar kurvara unom a varakozast, hogy belehalok e ebbe a szarba, vagy nem"
Ha sikerül elkapnod, akkor azt tudod meg, hogy első alkalommal belehalsz-e (vagy lesz-e valamilyen maradandó egészségkárosodásod). Az továbbra is kérdéses lesz, hogy a második fertőzésbe majd belehalsz-e. Persze ez is kiderül, ha megpróbálod minél gyorsabban másodszorra és elkapni. És így tovább. -
Dare2Live
félisten
"2 eve ulok a loveszarokban es varom az ellenseget, kuzdjunk meg vegre, tokom tele van."
2 éve küzdünk vele.
"vegre merkozesen is tapasztaljon az immunrendszerem."
Ha eddig nem kaptad el ami ugye x ez omikronnal nem nehéz. Látogass aktívan bevásárlóközpontot, mozizz mindezt tedd szigorúan sima szövetmaszkban. De 3 oltással nem csoda ha nem kapod el vagy tünetmentes vagy.
-
"valamelyik varians szerintem biztos elkap. akkor mar egy enyhe legyen"
1. Két hónapja még az volt a mondás, hogy érdemes friss harmadik oltással gyorsan elkapni a Deltát, hogy legyen egy kis extra védelem a következő (még súlyosabb) variáns ellen. Azóta az derült ki, hogy a Delta átesés 19%-ban véd az Omikron fertőződés ellen, szóval nem feltétlen érte volna meg a fáradságot.
2. Az eddigi vizsgálatok szerint az átesés kb. 3 hónapig ad erős védelmet, utána a védelem ugyanúgy csökken, mint az oltások által kiváltott. Azaz hiába kapja el most valaki az Omikront, hat hónappal később simán elkaphatja megint (az Omikront, a Deltát, vagy bármelyik másik variánst.)
3. Miért pont az Omikront érdemes elkapni (amelyik súlyosabb betegséget okoz, mint az Alfa vagy a Béta), miért nem érdemes a következő változatra várni, ami lehet, hogy még kevésbé lesz súlyos?
(Az Omikron súlyossága még mindig vitatott, olyan tanulmány is volt már, hogy legalább olyan súlyos, mint a Delta. A járvány számai (kevesebb a fertőzötthöz képest a halott) csalókák, mert ott nem feltétlen az Omikron enyheségét látjuk, hanem az oltások/korábbi fertőzések védő hatását. Lásd UK, ahol a lakosság több mint 95%-nak van már antitestje.)
-
izé. NEM így vizsgálunk ki mellékhatásokat. hogy van egy ismerős, hallottuk már kétszer, és innentől akkor az tény. SEMMIT sem ér egy ilyen, ha nem ismert a kórelőzmény és nem orvos elemzi.
oké, hogy mi itt fórumban gyanakszunk és agyalunk rajta, de ne kezeljétek már tényként (a mit is?), mert úgy értelmezhetetlen.
-
jaa, az király, mint a szaporodós sprinterszputnyik
.
.
Egyészt, ami esetleg túlélte a procedúrát, az is igencsak agyba-főbe van verve, másrészt x% alatt lesz a mennyisége, szóval még ha elő is fordulna, tényleg max csak a hatásfokot erősítik.Valamikor linkeltem egy 140+-os listát, milyen vakcinákat fejlesztenek mostanában, és volt köztük pár darab élővírusos is. Elképzelhető, hogy pl boosternek az ilyenek jobbak.
-
"elo virus jobban immunizal"
Ez 1 gyengébb oltóanyagos oltásdózissal szemben valószínű megáll, viszont már 2 adag sinóval szemben sem. Persze nehéz pontosan meghatározni mit is nézzünk védettség-témában, a tuti klinikai %-okat ugye nehéz, az antitestek számát egyszerű - de ez meg nem full informatív.
Újrafertőződés azonos variánssal tényleg ritka, ami jelzi az igazival történő találkozás hatékonyságát - új variánsra lapozva viszont talán gyakoribb az újrafertőződés->súlyosabb kimenetel végeredmény, mintha az első fertőzés helyett oltást kapott volna az illető.
Oltással kombinálva (ez ugye megint egy totál külön történet) nagyon ütős tud lenni egy élővírusos minta, főleg, hogy mostmár masszív hatásspektrum-szélesítésre van lehetőség:
(omikronon átesettek antitestreakciója egy újabb találkozóra omikron ill delta partnerrel, forrás )
-
maga a tüskefehérje tud ám elég sok galibát csinálni. van különbség az oltások között, jó példa a vektorosoknál a trombocitopéniás trombózis para. az mrns-nek is megvannak a sajátosságai, valóban a myocarditis és az ízületi parák annál gyakoribbak. de, kapaszkodj meg, a koronavírus maga is csinálja ezeket nagyon is. márpedig te fullos S-fehérjét kapsz, ami ráköt a sejtedre, amit elpusztít az immunrendszered, szóval... hatékony és erős oltás => erősebb mellékhatás.
de természetesen azzal oltatod magad, amivel szeretnéd (és ami van). én tuti nem egy döglött vuhani golyóval szeretném, negyedszerre, 2022-ben. (szerk.: közben látom, hogy az információs szupersztráda is kiadta. kár volt ennyit gépelnem
)
-
Ezekiell
veterán
a legrosszabb, ami tortenhetett, hogy beadjuk, es nem hatasos
Az ilyen szintű tudatlan fotelszakértőségre csak forgatni tudom a szemem.de ezt kb. 100x-ra jarjuk vegig.
És látod, ezek után is, még mindig okosabb és magabiztosabb vagy a szakértőknél is. Irigylem a Dunning-Kruger effektedet, tényleg.Na mind1, Parci radírozz nyugodtan.
-
Z.É.T.
őstag
"dolgoztam a századvégnek, az "ojban irta otthon" van közelebb a valósághoz" - haverom üzeni
Parci, február 12-től lehet hivatalosan kampányolni, legalább addig valahogy nem lehetne kitakarítani a visszaesőket és flood-olókat?
Itt kell nyelnem vissza olyanokat, hogy "legalább látszik, kik tehetnek róla, hogy Kazahsztán közelebb van, mint Bécs" és tsait.
(Mocsok nehéz, úgy, hogy van némi rálátásom.) -
minden ilyen esetnél a minta összeállítása a lényeg. azt lehet szarul, jól, elfogultan és kellően véletlenszerűen is. ez utóbbit rohadt nehéz.
egy valóban véletlen 1000 fős sokaságból készített hipotézisvizsgálat valószínűleg reprezentatív eredményt ad. de a lényeg a valóban véletlenen van. érted, ha például - direkt sarkítok - a kubatov-pro-listáról hívnak fel ezer politikailag aktív usert, más lesz az eredmény, mintha budapesten az utcáról szedik össze, ami megint más, mintha csak megyeszékhelyekből stb. stb.
-
nem, sajnos csak ugyanolyan anyámasszony katonája gyerekként, mint az apja volt
amit már ismer, attól nem parázik, oltásnál meg sem nyekken például. itt volt egy rossz emléke (amikor én vettem mintát az orrából), nyilván az ugorhatott be, de azért nem ezt beszéltük meg -- és tényleg nem lehet élesben telibe elhagyni magad.
na mindegy, azért megoldottuk és legközelebb majd jobban megy.
-
sosem szoktam csépelni a fiaimat.
nyilván elmondtam neki, hogy ezt egyszerűen nem csinálhatja, orvoshoz időnként menni kell, megértem, hogy fél, de nem bömbölhet, nem nyúlhat bele, nem ránthatja el a fejét, ki kell bírni és kész. a legót megkapja, mert nem változtatunk a szabályokon menet közben és eljött. de legközelebb a megvesztegetési ajándékhoz már felnőttebb viselkedés is kell...
-
SOAD19
addikt
Nyert, 0.
De ugyebár az tudott, hogy a fiatalokra, gyerekekre a tavalyi eredeti wuhani vírusvariáns (amikor elkezdték az oltást idehaza, vagy már akkor volt valamelyik variáns?) nem volt túlzottan veszélyes, elsősorban az idősekre, krónikus betegekre volt az. Azaz semmi se indokolta, hogy csaljanak az orvosok. Nem az volt, mint ahogy írta is valaki, hogy a biztos haláltól kellett megvédeni a rokonokat, hogy a tengerben fuldoklók közül kit ments meg a saját gyerekedet, vagy egy idegent. Kellő odafigyeléssel, távolságtartással, higiéniával, maszkhordással, azért elég jó eséllyel el is kerülhette az ember a fertőzést.
Szóval továbbra is, csak gratulálni tudok ismerősödnek, rokonoknak. -
két hónappal később, és örültem, mint majom a farkának, amikor végre felhívtak.
levették reggel a pcr-t, akkora síróhisztit rendezett, a doki nem is értette... olyan 4 reichtstagnyit égtem, alig bírta levenni a mintát, qrvára ideg vagyok, nagyon haragszom rá. eleve véletlenül ivott reggel egy kicsit
, aztán meg az orrgaratos részt is szétcs.szte ezzel a hisztivel. komolyan, most már abban reménykedem, hogy pozitív lesz, mert az legalább egyértelmű.
-
Kékes525
félisten
"közölte Gyenisz Logunov, a Gamaleja Központ helyettes vezetője kedden a Szolovjov Live YouTube-csatornán."
Az oroszok közölték, amit az EMA nem erősített meg. Ilyen már volt régebben is, aztán az EMA akkor sem fogadta el. Az oroszok részéről ez politika. Hivatkozási alapokat csinálják arra az esetre, ha mégsem fogadja el az EMA. A politikai beavatkozásra lehet fogni az esetleges elutasítást.
-
-
szabi__memo
nagyúr
A többlethalálozás nem feltétlenül közvetlenül koronavírus okozott halál, azért ez legyen tiszta. Meg, hogy azért ezek nem megbízható adatok. Hónapokig módosítgatjuk felfelé, komoly csúszások vannak benne. Max 2021 nyárig/ősz elejéig lenne hihető. Lehet nem lesz benne változás, de erre én nem alapoznék olyat, hogy a tesztelés nem ér semmit
-
-
Vesa
veterán
Nem sz*r, azért hagytak fel vele az arabok, de már a kínaiak is. Az meg, hogy egy mRNS ráoltásával szép eredmények jöttek némelyeknél, elsősorban nem a sino érdeme, hanem a boosteré, mivel booster nélkül nulla antitestet produkált az oltás rengeteg embernél. Ráadásul még mindig ott tartunk, hogy utólagos adatokkal véditek az 1 évvel korábbi alkalmazást, amikor ezek az adatok még messze nem álltak rendelkezésre. Az orosz rulettet favorizáljátok itt ezerrel. Bro.
-
szabi__memo
nagyúr
Hol állítom?
Várom, hogy küldjed. Ahogy a tegnapi 'Szlovákiának miért is nem ér a tesztelése' semmitre is a választ. Tudod, amit viszont te állítottál miért is nem baj hogy az inkompetens kormány megsemmisít 5mrd értékű tesztet. Emlékszel gondolom.Az alsó mondatod az külön poén. Semmire nem tudsz semmi konkrétumot válaszolni, itt bohóckodsz, trollkodsz.
-
Peat;)
veterán
Na igen, hogy idősorosan lehessen nézni a magyar adatokat ahhoz pont olyan szinten kell tesztelni mint eddig ha jól értem. Ez azért nagyon begyöpösödött hivatali hozzáállás nekem
minden jó ahogy volt az első nap...de van benne logika elismerem.
Az Omicronnál az otthoni ingyenes gyorsteszteket kellett volna elterjeszteni, ugyanis az általad említett északi országokban ez adott és azért érnek el magas pozitivitási rátát, mert a tesztelések nagyja bele se kerül a statisztikákba, sokszor már a pozitív otthoni teszttel jelentkeznek be az emberek, a negatívval miért tennék. Rokon konkrétan hozta haza nekünk a teszteket, mert mindenhol osztogatják.
Magyarországon a fizetős otthoni gyorstesztek sem kerülnek be a statisztikába, de ezek száma elhanyagolható mértékű. Tehát a mi 30%-os pozitivitási rátánk a megadott hivatalos tesztekből és kevés otthoniból tevődik össze, mondhatni a mi tesztelési rendszerünk pontosabban határozza meg a tesztek számát a te logikáddal fogalmazva, jobbak vagyunk mint a hanyatló nyugat ugye
Északi barátaink rátája úgy tevődik össze hogy a hivatalos tesztek többszörösét végzik el az emberek otthon gyorsteszt formájában ergó teljesen mást mutat az ő és a mi rátánk.
-
fatal`
titán
"az elo se fordulhat, hogy ecceruen ennyivel kevesebb beteghez kertek tesztet a haziorvosok?"
Persze, nyílván, és mindig csak hétfőn.vagy hogy kell elkepzelni nekunk porias cinikus peonoknak a kerjetek kevesebb tesztet cimu folyamatot?
Úgy kell elképzelni, hogy nem kérnek kevesebbet, hanem 2-3 nap alatt jönnek ki tesztelni.Nem unod még?
-
ecmón szinte csak oltatlan van. lélegeztetőn azért van oltott is, de egyrészt ritka, másrészt ők jellemzően tényleg gatya állapotúak. három szurival egy egészséges embernek nem kell aggódnia.
fiam holnap reggelre nyert egy pcr-t szegény, egy lego figurával vesztegettem meg
-
Dare2Live
félisten
"amit ti akartok, globalis lezarasok"
Mi az a ti? Kik "ti" akarnak globális lezárásokat? Egy topikban vagyunk?
Itt a szentiment/90% omikron R=6-10 óta nem látja értelmét a globális lezárásoknak. Még a lokálisak amik korábban nagyon szépen működtek és rengeteg emberéletet mentettek meg ld Kína/ROK... vonalat azok is recsegnek. Pedig egy Kína nem gatyázik ha lezárásról van szó."nem butaposton"
Amit én leírtam nem "butapost"ra vonatkozik. "butapost"on amire vmennyire rálátok (szemmészet) ott azt látom, hogy messze-messze ott működik az általam ismertek közt a legjobban. Messze. Ha a Semeweissre megy a felvázolt esettel és nem Szfvár, Pécs vonalon akkor egy lézerezéssel megúszta volna és nem 2.5évet kering végtelen vizsgálattal, szívással a rendszerben.
-
SOAD19
addikt
Írtam, hogy részben javíthatna a helyzeten a több teszt, járvány terjedésének a gátlása. Nem írtam az általad írtakat, mert ezek evidenciák. Pont a gyengébb eü, rosszabb általános egészségügyi állapot miatt kellene mindent megtenni, hogy minél kevesebb ember kapja el. És ennek egyik legjobb módja, ha kiszűrjük és elkülönítjük a fertőző embereket.
-
-
Vesa
veterán
Még mindig itt tartasz? A beadott mennyiségből sehol _nem következik_ egy szer hatékonysága, biztonságossága és semmi más paramétere! Period!
Ha 1 milló hülye ember Keleti irányba halad mert azt hiszi, hogy arra van Nyugat, 100 ember pedig épít egy iránytűt és előbb megméri merre van Nyugat majd arra veszi az irányt, akkor következik-e az emberek számából, hogy melyik csoport halad a helyes irányba? A kérdés akadémikus, ha értenéd a választ, eleve nem "érvelnél" butaságokkal.
-
[CS]Blade2
addikt
Igen, az UK is úgy tervezi elvileg, hogy engedik az omikron-t, de kordában tartják annyira, hogy, ha kevés a fertőzés a kórházi helyekhez képest, akkor pl. van iskola, ha viszont túl gyorsan közelíti a férőhelyek max. számát, akkor bezárják mondjuk az iskolákat, és stb. Tömegközlekedéstől a maszkig mindennel tudnak játszani, hogy egy kezelhető szinten növeljék az oltatlanok immunizálását.
Az idő tényezőt akarják lerövidíteni. Szigorú korlátozások mellett tényleg az lenne, hogy mit tudom én, 10 év mire az oltatlanok is valamennyire immunisak lesznek, az oltottak meg a 28. adagot kapják közben.
Azokban az országokban, ahol nem fogadná be a lakosság a kötelező oltást, szerintem csak így lehet megoldani a covid kérdést, és úgy tűnik, hogy az omikron talán ideális lenne erre. Lehet várni gyengébbre, de az lutri. Lehet, hogy nem is lesz gyengébb. A tüdőt kevésbé támadja, az is egy elég jó érv mellette. Más szervet talán egy kicsit jobban tud kezelni, gyógyítani az orvoslás. -
Vesa
veterán
"mondjuk a keleti vakcinaelleneseket (es az AZ) ujsagirokat allitottam volna falhoz, de abban legalabb logika van..."
1. Nincsenek keleti vakcinaellenesek! Olyanok vannak, akik értik a szakmai engedélyezés menetét, és ha ez hiányzik, akkor JOGGAL elutasítják az adott készítményt. Nem csak oltást, hanem bármilyen más gyógyszert vagy terméket.
2. Ha falhoz állítanál embereket csak azért, mert tudományosan képzettek és nem ideológiai, hanem szakmai alapon hoznak döntéseket, akkor javasolnék egy pszichológust felkeresni, mert komoly problémák vannak fejben..
-
-
Sped
aktív tag
Nem eszek péksütit egyáltalán, főzni meg friss dolgokból szeretek.
A hús lefagyasztással mindig az a bajom, hogy elfelejtem időbe kivenni hogy kiolvadjon aztán csak szenvedek vele hogy mikorra lesz jó, inkább olyan húst veszek ami még eláll hűtőben 3-4 napig és az alatt találom ki mikor csinálom meg. Gyümölcs, zöldségből elég sokat eszünk itthon, nem tudom hol felhalmozni itt panelban, konyhában nincs hűvösebb rész, erkélyen meg nem fogok krumpliszsákokat tárolni, az nem arra van. Úgyhogy azt is inkább frissen veszek. Én amúgy is szeretek boltba járni, vásárolni.Mióta 100% HO-van már a boltba járás is élményszámba megy.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- Dji Mavic 2 pro - sok alkatrész
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest