- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sareth
senior tag
Legközelebb használd a Spoiler jelölését kérlek, főleg úgy hogy egy olyan sorozatról írsz aminek semmi köze ezen topikhoz
Logika? Könyörgöm miért kell mindig ezt felhozni érvnek ha valami nem tetszik? Hány olyan filmet, sorozatot, színházi darabot láttál, könyvet, képregényt olvastál amibe semmilyen módon sem lehetne belekötni? Jézusom...
htc07 - javítva
A kiszivárogtatott részeket már hajnalban láttam de azt hittem csak káprázik a szemem. Itt az egyik hivatalos infó róla... Magam részről nem „kölcsönöztem” ki, megvárom a premiert de félő hogy ennek még lesz valami utóhatása. Mondjuk a Netflix esetében szintén évadokat tolnak ki (House Of Cards, Daredevil), igaz hivatalosan, de sosem szoktam egyben ledarálni. Van éppen mit nézni, a várakozás meg külön emeli a hangulatot
Én már csak ilyen maradi vagyok. Talán a Banshee esetében kivételt tennék
-
Sareth
senior tag
„A Walking Dead utolsó részeit csak én érzem elcseszettnek?
Nem érzem azt a motivációt, amit a negyedik évad végén éreztem, azaz, hogy a következő évadig már alig bírok várni...” - Ugyan ez a fórum nem a TWD-ről szól, de mivel azt is követem reagálok. Nekem nem tűnt elcseszettnek, sőt kifejetetten tetszett az évad. A kedvenc részem a közkedvelten utált 5x09-es volt és nem, nem beszélek vagy látok bele többet mint amit feltétlen kéne... Ja és már bocs de attól hogy te nem úgy várod a következő évadot mint szeretnéd arról nem a sorozat tehetGondold újra kérlek
„Ellenben a Trónok harca meg valahogy egyre jobban tetszik. Az első rész szenvedés volt, majdnem abbahagytam, de mondom ha már itt van,akkor végignézem az S01-et, és ripsz-ropsz végigment mind a 4 évad, és már alig várom, hogy az 5. is teljesen lemenjen, mert egyben szeretem megnézni.” - Itt is némileg ellentmondanék. Az első rész (talán évad) szenvedős volt? Ugyanazt néztük? Szerintem az első évad is egy korrektül felépített és történetileg megalapozott egész volt. Valahol el kellett kezdeniük nem? A Hobbit sem a harmadik és egyben legsilányabb (de persze cserében zúzós) résszel indított
„Mikor lehet egyben megnézni az egész évadot?” - Amint befejeződik, de látom ezt már megválaszolták
„Köszi, és azt lehet tudni, hogy összesen hány évadot terveznek? Vagy ez is olyan, mint a Walking Dead, hogy sose lesz vége?” - Szerintem legalább hetet de mivel lesznek eltérések a könyvtől ez még változhat. Egyszer mindennek vége lesz és ez alól a TWD sem kivétel. Elvileg jön majd neki egy Spin-off az ötletes Fear The Walking Dead címmel (vajon ezen mennyit gondolkodhattak
) mert hát dupla sorozat, dupla öröm, dupla siker
-peace-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 3700X/GeForce RTX 3080/16GB DDR4 RAM/1.25TB SSD+ 2.5TB HDD konfig eladó
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest