- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
somogyib #39217 üzenetére
Kirántva én is gondolkodtam rajta, meg időnként szoktam kotyvasztani BMW paprikást (bele minden wackot), ilyenkor összesöprök mindent, amit találok, aztán összefőzöm, ilyenekbe szoktam rakni kolbászt, meg ilyesmiket is, majd valamit kitalálok, ezen nem aggódok.
A kutya-macska kaját illetően nekem is vannak tapasztalataim, mert ismerőseim dolgoztak ilyen gyárban, elmondásuk szerint szigorúan be vannak tartva a higigéniai szabályok, stb.
Mivel én is dolgoztam élelmiszeriparban, ott meg szartunk mindenre, innen gondolom, hogy a kutyakaja minőségibb.
A darálásról is vannak tapasztalataim, dolgoztam ilyen (kutter) gépekkel is (szerintem pont ilyen típus volt: [link] ), tudom, hogy mire képesek. A csonttá fagyott gyümölcsöt 2-3 kör alatt full fordulaton péppé darálja, és keverésre is használható, beleönteni a hozzávalókat, és gyakorlatilag krémesítve megkapjuk a végeredményt. Innen már abba 1-2 zselésítő meg stabilizátor, ami összetartja, aztán gondolom a párizsi is kb ennyiből készül.
A parizer alapanyagait illetően is vannak elképzeléseim, de ahogy a mondás tartja: addig jó, amíg nem tudom, hogy mi van benne...
Új hozzászólás Aktív témák
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest