- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrewhouse
aktív tag
Az én véleményem:
Rég ki próbáltam mindent Nod 32, Norton,E-trust, F-secure,Mcafee stb,
Nagyon semmelyik nem vált be, és mindegyiket huzamossab idejig használta. (de lehet csak én vagyok szerencsétlen hogy mindent bekapok)
A NOD32 - szerettem mert ugye szinte észrevehetetlen volt annyira nem fogta le a gépet.Mondjuk ennek szerintem hátránya is van, sokan azt mondják lehet tényleg ez miatt csomó virust benged és nem veszzük észre. ezzel kapcsolatban még annyit: hogy ügye több helyről szedi a frissitést a cr*ckes verzió: és azokban van hiány, mert az eredeti definicós fájl mindig jóval nagyobb a törtestől tehát érdekes, meg program müködése se mindig aktív...na mindegy
A Norton az nagyon megfogta a gépem....jó volt nem engedett nagyon semmit csak úgy beépült az oprendszerbe mint egy földbeásott tank........
Panda meg mindig letiltotta a netem néha, utána meg telepíteni kellet
F-secure meg megintcsak erőforrás igényes, mondjuk ha valakinek van 2.5 ghz - es gépe 1 giga ram azok tudják használni az erőforrás igényes progikat: Mcafee, Norton, Fsecure stb...
Nincs egy olyan jó gépem tehát nekem az sokat számít hogy ne fogja le a rendszert egy adott védelmi rendszer.
Nekem ez a Pc-cillin internet security bevált nem fogja a gépet, fogja a vírusokat is , leteszteltem , szóval csak ajánlani tudom!!!
De ez se tökéletes programnak mondom, ennek is vannak biztonsági rései biztos de ez legalább véd is, meg nem fogja meg a gépemet.......de egy két virust minden program beenged az tuti....Nincs tökéletes védelem, még routerrel sem....próbáltam...
Napi 3-4 szer frissül elég jó........
Várom a tapasztalatokat, véleményeket
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest