- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
Andrewhouse #1 üzenetére
szia
én is kb 2 éve használom , sok progit kipróbáltam és teszteltem és ezt érzem a legmegbízhatóbbnak a többi víruskeresőhöz képest...Alapból minden ok vele , viszont néha a futo folyamatokban a tmproxy.exe akár 70megát is megeszik és a proci használat is magas lesz.pl amikor indúl a windows.Azt szeretném kérdezni h ezt nálad is csinálja?Néha igen zavaró mert akkor nagyon bellasítja a gépet.Lehet h kikéne kapcsolnom vmi Real-time kereső részt ?Mert pár beállítást megváltoztattam az alaphoz képest...pl minden file vizsgálat és h a tömörítettek között is mindig keressen... -
Andrewhouse
aktív tag
Az én véleményem:
Rég ki próbáltam mindent Nod 32, Norton,E-trust, F-secure,Mcafee stb,
Nagyon semmelyik nem vált be, és mindegyiket huzamossab idejig használta. (de lehet csak én vagyok szerencsétlen hogy mindent bekapok)
A NOD32 - szerettem mert ugye szinte észrevehetetlen volt annyira nem fogta le a gépet.Mondjuk ennek szerintem hátránya is van, sokan azt mondják lehet tényleg ez miatt csomó virust benged és nem veszzük észre. ezzel kapcsolatban még annyit: hogy ügye több helyről szedi a frissitést a cr*ckes verzió: és azokban van hiány, mert az eredeti definicós fájl mindig jóval nagyobb a törtestől tehát érdekes, meg program müködése se mindig aktív...na mindegy
A Norton az nagyon megfogta a gépem....jó volt nem engedett nagyon semmit csak úgy beépült az oprendszerbe mint egy földbeásott tank........
Panda meg mindig letiltotta a netem néha, utána meg telepíteni kellet
F-secure meg megintcsak erőforrás igényes, mondjuk ha valakinek van 2.5 ghz - es gépe 1 giga ram azok tudják használni az erőforrás igényes progikat: Mcafee, Norton, Fsecure stb...
Nincs egy olyan jó gépem tehát nekem az sokat számít hogy ne fogja le a rendszert egy adott védelmi rendszer.
Nekem ez a Pc-cillin internet security bevált nem fogja a gépet, fogja a vírusokat is , leteszteltem , szóval csak ajánlani tudom!!!
De ez se tökéletes programnak mondom, ennek is vannak biztonsági rései biztos de ez legalább véd is, meg nem fogja meg a gépemet.......de egy két virust minden program beenged az tuti....Nincs tökéletes védelem, még routerrel sem....próbáltam...
Napi 3-4 szer frissül elég jó........
Várom a tapasztalatokat, véleményeket
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest