Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
UberMutant
üzenetére
Köszi, em tudom hamarabb több okból sem, még az albit sem láttam, ezt majd ott és akkor kell intéznem, csak nem akarom, hogy esetlegesen napokig álljon a pénz valahol én meg lecsúszok emiatt az átadásról, havonta csak 2-szer van. De akkor az első utalás inkább megy az OTP-ről. Később, meg lesz ottani számla, meg inkább revo, de ezt majd meglátom.
Mindenesetre a support is extra gyorsan válaszolt. Pénzt nagy tételben is lehet mozgatni, de bármikor megállíthatják, ahogy írtad.
-
_ak_
addikt
Sziasztok, ugyan írtam a supportnak is, de megkérdezném itt is, hogy hátha van direkt tapasztalat.
Saját bankból utalnék a Wise számlámra kb. 6m forintot, majd azt átváltanám svájci frankra és onnan utalnám tovább kb. a felét egy svájci számlára (albérlet). Lehetséges-e, hogy bármilyen oknál fogva megakad ez a folyamat és mondjuk bekérnek vmi igazolást vagy ilyesmi? Nincs semmi mutyi a dologban, így minden igazolható, viszont, ha nem megy át a pénz, akkor csúszhat az albérlet és az nagyon költséges lenne, ha tovább kellene hotelben maradni.
A másik opció, hogy biztosra megyek es ugyan jókora sápért az OTP-ből utalom át.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest