Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Nem nem akartak. Nem a kérdésekre volt nehéz a válasz, hanem aki küldte az a hugom és nyugodtan kijelenthetem, hogy digitális analfabéta. Így is innen távsegítséggel kellett elutalni saját magamnak. Azt már szerintem nem tudta volna megoldani, hogy elküldje a banki feladási igazolást. Neki a telefon olyan, hogy mindegy mibe kerül csak tudjak dicsekedni, hogy nekem lerágott csutka van mindíg az aktuális lehetőleg a legdrágább. Sajnálom, de ez van. Ezért rágtam be a Wise re. Nem elég, hogy otthon ezzel b... szogatják az embert, hogy mire költöd, ha kiveszed? Már itt kezd szokássá válni.
-
dredjudge84
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Sokaknak furcsa dolog ez ám, bár hozzá kell szokni szerintem. Amúgy én 14 éves koromtól 36-ig Otp
-s voltam, sose kérdeztek semmi ilyet, azóta cib és uc, de ők sem. Nekem is furcsa volt egy éve, amikor először megállított egy utalást a wise és érdeklődött, de beküldtem amit kértek, és pár óra múlva ment is a lé tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest