Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dredjudge84
őstag
Engem idén hívott be az UniCredit adategyeztetes miatt. Ott is első kérdés, miből van a jövedelmem és mennyi. Mondom a nőnek gondolom látja a számlámat, meg a rendszer is automatikusan, így nem értem minek face to face kérdezni ilyeneket.
Ha meg a wise gyanúsnak vél valami bejövő pénzt, akkor úgyis megállítja és érdeklődik. Nekem egyszer a mohu bejovot állították meg, vicces volt 150ft. De ne is értem. Ha valamilyen magyar Kft zrt bt stb küld pénzt, ami bejegyzett cég, akkor miért is kérdeznek? Ha jönne külföldről valahonnan gyanús helyről azt mondom ok megértem. Mindegy, nekem nagy gondom nem volt még vele szerencsére. De fizetést nem mernék rá utaltatni, azért kellemetlen ha nem jutok a pénzemhez. Igaz pár órát kibírok amíg beküldöm ami kell nekik.
Még annyit hogy azt hallom itt többször is hogy magyar bankok is bármikor kérhetnek ilyet, de érdekes módon a kb 25 évem alatt egyik se kért soha semmit hogy igazoljak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Sorozatok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Energiaital topic
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest