- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Dobjátok a padlóla, le!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
moha21
veterán
válasz
-szabi-
üzenetére
Sziasztok!
Engem is érdekelne, hogy adóbevallásnál, hogyan kell ezzel számolni. Valószínűleg a business verzióban van ( legalábbis , ha arra kattintok ott ír valami ilyen opciót, de nekem nincs ). Nekem perselyben van Euró, arra kaptam tavaly változóan havonta x összeget.
Ezt le tudom tölteni pdf-ben ( illetve külön az összes egyenlegem ami van wise-on ), de elég kaotikus , hogy van a sima euro szzámla amin van y euró és azután is kapok z összeg visszatérítést. Meg van a persely amiben megint van változó összeg éls azzután is kapok.
Itt ha jár olyan valaki aki, kifejezetten érti / tudja, hogy ezzt miként kell bevallani, vagy kell -e bevallani, hálás lennék a segítségért. Úgy látom másoknak sem teljesen tiszta. Lehetséges, hogy volt már itt róla szó, de több ezer hsz-t nem szeretnék végigolvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Parfüm topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos autók - motorok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Óvodások homokozója
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- Gombászkönyvek egyben
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest