- Milyen okostelefont vegyek?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
donbig
tag
[link] [link] a topikban többen megkérdezték a NAV-ot, itt a válasz. Ez talán jó iránymutatás.
Ami a beírt adatokat illeti, sajnos csak a számlakivonatból tudtam kibogarászni én is az összegeket, tudtommal nincs külön letölthető kivonat adóbevalláshoz. A levont forrásadó még ezekben sincs feltüntetve. Táblázatot csináltam EUR, USD egyenlegre és perselyre is. Kifizetés napjaink megfelelően váltottam forintra MNB napi középárfolyamon. Szocho-ra csak július 1-től számoltam.
De mindenképp várd meg a választ. -
-szabi-
addikt
Nem tudok többet mióta kérdeztem.
Tranzakciók között szerepel az egyenleg-visszatérítés és itt van keresési lehetőség.
Adta is magát, hogy rákeresek az egyenleg-visszatérítésre és a találatok alapján már könnyen kiszámolom az éves eredményt.
Azonban a keresésed nem hozott eredményt választ kapom.
Bármi másra keresek ahogy elkezdem beírni már szépen szűri is a találatokat csak az egyenleg-visszatérítés nem akar neki összejönni.
Másnál is ez van? -
zichie
senior tag
Ill. ha utalok mondjuk 10.000 eurót wise-ról egy ilyen PEMÁP- számlára, akkor 2% -ot levon a wise?
Én pont ma reggel 7 óra előtt pár perccel váltottam, mert akkor még 388,5 forint volt egy euró, azóta romlott a forint, most már 390,4. A díj alapján 0,538%-ot vont le a HUF->EUR váltásért. Ma reggel vettem PEMÁP-ot is, ami ingyenes volt, mert a virtuális kártyával fizettem be, itt semmilyen díjat nem számolt fel. Nem tudom, hogy honnan jött a 2%?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest