Hirdetés
- iPhone topik
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Google Pixel topik
- Magenta változatban jön egy füles, de nem a Telekom rendelte
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dredjudge84
üzenetére
Sziasztok!
Bár nekem még nem volt gondom vele, igza, hogy nem is vagyok régi tag, de jó lenne tudni, hogy mi az, amivel ezek az ellenőrzések elkerülhető, mire van szükség, hogy ne kelljen nekik állandóan azonosítani? Rajtuk kívül még egy osztrák és egy magyar bankkal vagyok kapcsolatban. Az előbbi tíz éve látott utoljára, az utóbbi meg kb 5. Rendszeresen utalok oda-vissza mindegyikről. Soha nem akartak még a belépésem óta azonosítani. A Wise-t sem értem. Regisztráltunk, Adatokat fényképeztünk, Szelfit csináltunk, Két lépcsős azonosítást alkalmazunk. Lehet, hogy készülni kell egy havi 1x-i Belga utazásra a személyes ellenőrzéshez is?
Ja és még annyit, hogy nem egy szeretetszolgálat. Mindennek megkéri az árát rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga G1i - i5-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest