- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
|nsane
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, melyik lenne a jobb (olcsóbb) megoldás?
Magyarországról kapom a fizetésem a magyar UniCredit Partner Aktív Forint folyószámlámra. Ezzel nincs is probléma, nagyon olcsó, viszont nekem nincs szükségem Forintra, mivel Szlovákiában élek. Eddig könnyen megoldottam, mert full ingyen levettem a számlámról a pénzt és egyik barátommal átváltottam középárfolyamon euróra (illegális?), utána pedig ráraktam a szlovákiai bankom EUR számlámra (idén már van dollár számlám is). Sajnos már nem fogok tudni rendszeresen váltani középárfolyamon az ismerősömmel, tehát új megoldást kell keresnem.
Az én fejemben 3 megoldás körvonalazódott ki, csak nem tudom melyik a jobb (olcsóbb).
1. UniCredit-nél devizaszámlát nyitok és bankon belül megoldom váltást, utána pedig átutalom a Szlovák EUR és USD számlámra
2. Wise/Revolut-nál nyitok számlát, átutalom a Forintot, átváltom a megfelelő devizákra, majd utána átutalom a Szlovák EUR és USD számlámra
3. elsétálok, ahogy eddig is tettem egy UniCredit ATM-hez, ingyen leveszem a "jó magyar forintom", Szlovákiában átváltom egy pénzváltónál (nincs semmiféle kezelési költség, általában jobb az árfolyam mint a magyarországi váltóknál), majd berakom a Szlovák számlámra.
Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Macska topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Star Trek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Kingston DDR3 ramok 4GB
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs