-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
StokiBoti
üzenetére
Ha az alap csomagokról beszélsz, akkor Wise-nál van valami limit, ha jól emlékszem 3000 € felett számol fel valami díjat. Plusz a váltás sem olyan olcsó, mint Revolutnál, oda is számol egy minimális díjat. (Összességében még így is nagyon jó a Wise váltása is).
Nekem van mindkettő, igaz a Wise azért lett csak, mert van egy bankszámlám, amihez anno nem kértem kártyát és így egyszerűbb vele Revo-ra juttatni a pénzt.
Van olyan ismerősöm, akinek elege lett a magyar bankokból és Wise-t használ, semmi gondja nincsen vele.
Revol mellett szól (nekem), hogy van széf, így nem fordulhat elő, hogy ha nincsen rajta elég Forint, akkor levonja valutából (én azokat tartom széfben)
Ha esetleg valutát kellene utalni és a Revonál már kifutnék a díjmentességből, akkor a Wise a legjobb választás. Én a helyedben, ahogy már írták is, megtartanám mindkettőt. Enni nem kérnek
Ha nem akarsz két kártyát magaddal vinni, akkor pedig igényelj egy Curve-t amik mögé berakod ezeket és azzal fizetsz amelyikkel éppen akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Philips LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- alza vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- További aktív témák...
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Eladó Sony PlayStation 5 (Slim) 1TB Digital Edition 2026.12-ig garanciával!
- ASRock B250M-HDV / MSI B150 PC Mate
- Honor Magic V3 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha nem akarsz két kártyát magaddal vinni, akkor pedig igényelj egy Curve-t amik mögé berakod ezeket és azzal fizetsz amelyikkel éppen akarsz.