Hirdetés
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Egy hét múlva érkezik a Realme Neo8
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Öt számjegyű akkukapacitást ígér a Realme
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krethx
aktív tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Én Raiffeisen-en voltam 13 évig. Hitelem is volt náluk. 3 évig fizettem. A hitel csak azért keltet hogy ne a megtakarításiból vegyem el. (Így még + félre is tudtam tenni.) Egy nagyon régi díjcsomagom volt. Ingyen utaltam és mivel a fizetésem is arra jött nem volt havidíj. De ha épp nem ment rá pénz az adott hónapban akkor felszámolt 1110-Ft körül. A fő kártya éves díja 8000-Ft körül volt. Az Euró számlaszám ingyenes. De hogy könnyen és díjmentesen mozgassak pénz kellett egy ahhoz a számlaszámhoz tartozó Euró-s kártya. Aminek éves díja hasonló volt. (Mint a HUF kártyáé.) Eldöntöttem hogy áttérek a Wise és a Revolut-ra Ez tavaly volt. (És valószínű még a Vivid.) Mikor a számlaszám megszüntetést terveztem jött egy Refound az Euró számlámra-ra. Mivel már az Euró kártyát megszüntettem nem volt egyszerű azt a pénzt átmozgatni a forint számlámra. Mert az összeg 100.000-Ft alatt volt. (Összes pénzem már a Revolut-on volt.) 7.000-Ft átváltás forintra 26xx-be került.
Annyit még hozzáteszek hogy Euro számlához nagyon ajánlatos egy kártya. Így díjmentesen Top-Up-osz. Revo, Wise, Vivid. stb. De ennek éves díja van.Tehát ahol a FinTech cég nem számol fel díjat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Wi-Fi helyett koax? Igen - így működik a MoCA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- OLED monitor topic
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA?
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó SK Hynix PC801 2TB M.2 2280 NVMe PCIe Gen4x4 SSD (HFS002TEJ9X125N)
- Eladó kártyafüggetlen Google Pixel 8a 128 GB okostelefon, fekete (Obsidian) színben
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- LG UltraWide 34WQ75X-B Ívelt Monitor! 34" 3440x1440 / 4K / 99% sRGB!
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Újszerű PlayStation 4 Pro GoldHEN - 20db PS4 játékkal (Cyberpunk, God of War és rengeteg más)
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest