- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
szetib
tag
válasz
pdr755
üzenetére
Igen, az lenne. Nekem nincs magyar számlám, ezért nem látok bele, viszont azt látom, hogy pl egy közüzemi számla befizetésekor (nem tudom melyik bank) simán fizethetek qvik-kel.
A neten 100-bol 99szer a qvik fantasztikus előnyeit lehet olvasni, de a beállítását azt nem. A wise írt ennyit:
A qvik használatának megkezdése:
Ha úgy döntesz, hogy bevezetnéd a qvik fizetést a vállalkozásodban, a folyamat rendkívül egyszerű.
A qvik fizetéshez szükséged van egy fizetési szolgáltatóra, amely képes a qvik fizetéshez szükséges hátteret biztosítani. Az Innopay Zrt. a GIRO Zrt-vel regisztrálja ezeket a szolgáltatókat, vagy más néven Sub-Aggregátorokat. Jelenleg ilyen az OTP Mobil Szolgáltató Kft (Simple Pay) és a Raiffeisen bank. Ők felelősek a QR-kód, az NFC jel, vagy a fizetési link generáltatásáért, a fizetés elszámolásáért, valamint a cégeddel való szerződésért és kapcsolattartásért.
A szamlazz.hu szerint van ilyen lehetőség ilyen számlát kiállítani, és a K&H is ott van a partnereik között, de én csak az ügyfél vagyok aki
ingyenolcsóbban akar fizetni a saját pénze után (Isten bocsássa meg eme ördögi vágyamat).Ez már a sokadik számla/utalás lenne a wise-ról, és lassan már egy jól látható összeg megy el a habokba.. A revolut ezzel szemben kvázi ingyen van, ami a wise-nál 1300Ft, az a Revoluton csak párszáz ft.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128Gb, kártya független, sivatag színben
- Kingston HyperX Fury 2x16GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Check-Point-V-82 - Security Gateway Switch
- Check-Point-V80 - Security Gateway Switch- több db
- IBM-Tape-Library-(3583-L36),-4x-IBM-LTO2-Ultrium-FC-Tape-Drive-(18P8159)-without-Tapes
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest