Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Slayer Valor

őstag

válasz Chrystopher #26 üzenetére

''Nagyon szépen kivan dolgozva az is bármennyire is nem akarod elhinni.''
    Khmm... WoW grafikája úgy ahogy van, el van bénázva.. Nem is a grafika, hanem a megvalósítás, mert a textúrák azok tök jók, rajzfilmesek, mesések.:)

''Ha esetleg nyomsz a WoW-ban egy Esc gombot majd klikkel egy Video Settings gombra és azokat a vacak csúszkákat felhúzos majd izombol le OK-olod akkor nagyon szép a WoW grafja.''
    Mindig maxon toltam a gamet, antialiasing nélkül, de ez nem tesz rajta túl sokat, de próbáltam ezzel is (kissé beakasztotta a gépet..) De nekem így se tetszik:)
    Talán (!) ha kicsit megfelelőbb színösszetételek lennének, és ugye az arányokat jobban megrajzolták volna, akkor nekem is tetszene.. iszonyatosan ocsmány GWhez hasonlítva. (ugye nekem inkább ezek a csili-vili cuccok tetszenek:P)
    Nagyon sok embernek tetszik, de azért a 6 millió(vagy már több?) játékosból se mind a grafikájáért szereti...
    Azt elismerem, hogy egy istenkirályos MMO játék, de nem tudnék vele naphosszat gémelni, nem az én stílusom a gusztustalan össze-vissza szín mindenfele, és a hülye nagykezű, csuklónélküli mukikák rakásra.. meg az emberek keze is a térdüknél ér véget, kézfejük nagyobb mint a fejük, az ember nők isznyatosan tramplik, sötöbö, sorolhatnám:D Én ezt nem tudnám megszokni soha, lvl 20ig is csoda, hogy elmentem XD
    Röviden: ''elhányom''(ezt nem kell komolyan venni) magamat az egész játéktól, ha ránézek.....:F

Játékról meg annyit, hogy PvE nagyon atom, szal ez is az a jól bejövös megyek és hentelek, érdekes questelés, amit régen szerettem.. pvpt még sosem próbáltam, lvl 20ig ment a próba acc, sztem nem is fogom kipróbálni account nélkül.. :))
    GW-t azért 15 hónapja, szinte folyamatosan nyomom (1700 óra felkerekítve:D)
    ha van valami commented, azt pls ne ide, hanem inkább privátba, így is túl sok az off...

Izé, hogy én se legyek már olyan marhanyagy off:
    Hmm... ahogy nézem TR képeket, ez jó véres játék lesz:DD pl rögtön az első kép: [link]
    Egyébként nem tud senki vmi újat a játékról?:F

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák