- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slayer Valor
őstag
válasz
Chrystopher #26 üzenetére
''Nagyon szépen kivan dolgozva az is bármennyire is nem akarod elhinni.''
Khmm... WoW grafikája úgy ahogy van, el van bénázva.. Nem is a grafika, hanem a megvalósítás, mert a textúrák azok tök jók, rajzfilmesek, mesések.
''Ha esetleg nyomsz a WoW-ban egy Esc gombot majd klikkel egy Video Settings gombra és azokat a vacak csúszkákat felhúzos majd izombol le OK-olod akkor nagyon szép a WoW grafja.''
Mindig maxon toltam a gamet, antialiasing nélkül, de ez nem tesz rajta túl sokat, de próbáltam ezzel is (kissé beakasztotta a gépet..) De nekem így se tetszik
Talán (!) ha kicsit megfelelőbb színösszetételek lennének, és ugye az arányokat jobban megrajzolták volna, akkor nekem is tetszene.. iszonyatosan ocsmány GWhez hasonlítva. (ugye nekem inkább ezek a csili-vili cuccok tetszenek)
Nagyon sok embernek tetszik, de azért a 6 millió(vagy már több?) játékosból se mind a grafikájáért szereti...
Azt elismerem, hogy egy istenkirályos MMO játék, de nem tudnék vele naphosszat gémelni, nem az én stílusom a gusztustalan össze-vissza szín mindenfele, és a hülye nagykezű, csuklónélküli mukikák rakásra.. meg az emberek keze is a térdüknél ér véget, kézfejük nagyobb mint a fejük, az ember nők isznyatosan tramplik, sötöbö, sorolhatnámÉn ezt nem tudnám megszokni soha, lvl 20ig is csoda, hogy elmentem XD
Röviden: ''elhányom''(ezt nem kell komolyan venni) magamat az egész játéktól, ha ránézek.....
Játékról meg annyit, hogy PvE nagyon atom, szal ez is az a jól bejövös megyek és hentelek, érdekes questelés, amit régen szerettem.. pvpt még sosem próbáltam, lvl 20ig ment a próba acc, sztem nem is fogom kipróbálni account nélkül..
GW-t azért 15 hónapja, szinte folyamatosan nyomom (1700 óra felkerekítve)
ha van valami commented, azt pls ne ide, hanem inkább privátba, így is túl sok az off...
Izé, hogy én se legyek már olyan marhanyagy off:
Hmm... ahogy nézem TR képeket, ez jó véres játék leszpl rögtön az első kép: [link]
Egyébként nem tud senki vmi újat a játékról?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest