Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Én is kipróbáltam, viszont szerintem én beszerzek egyet belőle. (trialban 16. szintig jutottam,de még van 1 nap vissza
)Pro:
- Zene: Nagyon régóta ez az első játék, aminél nem kapcsoltam ki a zenét 15 perc után.
- Grafika tetszk, alapból belőtte magaát ultrára ( itt kaptam néhány érdekes pacát a képernyőre, ezért az árnyékokat kicsit meg kellett buherálni) amivel nincs is baj addig, míg mondjuk meg nem érkezik egy siegenél a 3. hullám ellen.Nah olyankor képregény.
- Siege: Még ha mobok ellen is,de tetszik,ahogy támadni, vagy védeni kell egy várost/outpostot.Védőknél szépen szól a sziréna,hogy eksün lesz, hangulatos
- Maga a hentelés hasonlít a Starship Troopersre, akinek az tetszett annak ez is bejövős lesz
- Mobölés nem olyan megvárom a respawnt aztán a következőt dolog. Itt kérem csapatszállítók hozzák a népet, illetve kiássa magá a föld alól,stb.
- Hangulatos mapok, jól megszerkesztett térképek
- Végre nem egy szokványos, pap, varázsló,kardos-harcos játék....
- Hirtelen ennyi,bár azt hiszem lenne még pár dolog. Jelenleg egyébként gőzerővel fejlesztik, illetve balanceolnak, remélem elfogadnak külsősöktől tippeket, mert lenne pár javaslatom
Con:
- PvP része (jelenleg) egy vicc. (duel,illetve clan war).Az lenne a minimum,hogy az autolockot kikapcsolják PvPre.
- 50 után jelenleg megáll az élet,azaz nem tudsz mit csinálni (amaennyire én tudom, bár ahogy hallottam azért 30 után kezdenek durvulni az insták, szóval lesz móka egy darabig)Illetve pár kép a végére: (kicsit nagy a jpgk tömörítése a beépitett képlopónak,de nem vészes)
Új hozzászólás Aktív témák
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Építő/felújító topik
- Marathon (2025)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Jogász topik
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Xbox Series X|S
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)