- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Tudom, én is csodálkoztam, amikor láttam...
Zárás: első videó
-
Wolverine
félisten
Az észak-amerikai szerver, a Hydra még online volt reggel fél 4-kor
Náluk a helyi idő szerint éjfélkor álltak le végleg. (piros is volt a telítettséget jelző négyzet
) Egyébként a tömegben nekem is voltak gondjaim, így inkább olyan frontokra mentem, ahol kevesebben voltak, és a végén a Földnél nem az egyes, hanem a kettes instance-ba léptem.
-
Wolverine
félisten
Egyesek megjegyezték, hogy azért fura, hogy egyetlen Eloh sem bukkant fel az egész játékban
Arrafelé nem csoda, hogy nem volt semmi; az event úgy lett meghirdetve, hogy a control pointokat és a nagyobb erődítményeket fogják majd támadni - magyar idő szerint este 9-től; akkor kb. mindenki összegyűlt Foreas Base-en Divide-on, és onnan rajzottunk szét
olyan 21:30 körül jött az első támadás Plateau-n Fort Defiance ellen.
Nem mellesleg az utolsó napokban a mobok dobtak (a piros, lvl 50-es fegyvereken/páncélokon kívül) olyan tokent, ami egy órára 20-szoros XP-t adott, én is így húztam fel azt a karaktert 39-reNálam nagyobb zónákba mentem, miután megvolt egy full szettem, a kezemben egy shotgunnal, ami egyszerre 5-6 ellenfelet is képe volt sebezni, és hármasával/ötösével öltem, de az 50 saját erőből nem lett meg...
szerk: egyébként rengetegen videóztak, páran írták is, hogy elfogyott a hely a gépükön
-
Wolverine
félisten
Ne gondold
A két CP, Landing Zone és Imperial Valley kb. 23:15-kor estek el, utána az AFS kivonta az erőit, és a térképet már nem is lehetett elérni másik zónákból. A CP-ket egyébként 50-es szintű epic Bane zsoldosok foglalták el minden zónában; én ott voltam Crucible, Wilderness és Divide elesténél is.
-
Wolverine
félisten
Nem, ez volt a zárás. 4 perccel ezelőtt leállt az utolsó két szerver is; először Valverde Plateau esett el, aztán Crucible, majd Concordia Divide és a többi zóna... A legvégén a Földre, New Yorkba szorultunk vissza; én magam a 2-es instance-ban az utosó pillanatig gyógyítottam a harcolókat a lvl39-ről a GM-ek által 50-re emelt exobiológusommal a Lexington Avenue-i csatában
(addig egyébként jól álltunk a Lexingtonnál, amíg 5 perccel a zárás előtt a hátunkba nem spawnoltak az adminok még egy támadóalakulatot... akkor már bedarálták a bázist)
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
Nem ugyanarról beszélünk
Az általad említett hely - Pravus Research - Concordia Wildernessen van, amire én gondoltam, az már a második zóna, Concordia Divide (Minos Caverns)
Szerintem ott nem lehet kiszabadítani senkit. (szerk: az első logos a kezdőhelyen a foreas faluban van, a tóparton, a második és a harmadik a Frontlines részen, balra és jobbra a fő útvonaltól egy-egy nyiladékban)
Egyébként a jelek szerint csak az amerikai szervereket fogják összevonni, az európai megmarad külön. -
Wolverine
félisten
Időről időre van reset; az erőtéren nem tud átjönni senki, azt külön szét kell lőni ostrom esetén. Visszafoglálásnál meg kell semmisíteni a bejáratot védő erőteret, és bent egy központi oszlopra kattintani; ha elég sokáig sikerül megtartani ezt, akkor a bázis gazdát cserél
-
Wolverine
félisten
Új képességeket tierenként kapsz; ha másra nem teszel, akkor a fegyversebzés és a páncél megéri
Az insták természetesen csinálhatóak többen is egyszerre, legalábbis nekem ilyen gondom korábban nem volt. Szólózhatóak; de nem árt a teljesítésükhöz egy minimum kék fegyver, és lehetőleg tarts többféle sebzésre alkalmasakat: vannak physical/sonic/laser/stb. immune egyének, és kellemetlen, ha pont nincs nálad másféle puska
-
-
Hans Zimmer?
( Azt hiszem ennek a filmnek a betétdalát használtam fel én is itt)
Egyébként mint írtam az tart vissza, hogy mi lehet e majd valamit csinálni lvl 50 után,illetve a PvP részt kicsit felturbozzák e. A 3,5k havidíj, hát... Egy esti sörözésnél akár a többszörösét is elköltheted, vagy 3 lightos alkalom egy mekiben. Szóval szerintem ez azért kibírható.
Szerk: most nézem a végén van az előadó/névFene, peidg hasonlóan hangzott
-
Én is kipróbáltam, viszont szerintem én beszerzek egyet belőle. (trialban 16. szintig jutottam,de még van 1 nap vissza
)
Pro:
- Zene: Nagyon régóta ez az első játék, aminél nem kapcsoltam ki a zenét 15 perc után.
- Grafika tetszk, alapból belőtte magaát ultrára ( itt kaptam néhány érdekes pacát a képernyőre, ezért az árnyékokat kicsit meg kellett buherálni) amivel nincs is baj addig, míg mondjuk meg nem érkezik egy siegenél a 3. hullám ellen.Nah olyankor képregény.
- Siege: Még ha mobok ellen is,de tetszik,ahogy támadni, vagy védeni kell egy várost/outpostot.Védőknél szépen szól a sziréna,hogy eksün lesz, hangulatos
- Maga a hentelés hasonlít a Starship Troopersre, akinek az tetszett annak ez is bejövős lesz
- Mobölés nem olyan megvárom a respawnt aztán a következőt dolog. Itt kérem csapatszállítók hozzák a népet, illetve kiássa magá a föld alól,stb.
- Hangulatos mapok, jól megszerkesztett térképek
- Végre nem egy szokványos, pap, varázsló,kardos-harcos játék....
- Hirtelen ennyi,bár azt hiszem lenne még pár dolog. Jelenleg egyébként gőzerővel fejlesztik, illetve balanceolnak, remélem elfogadnak külsősöktől tippeket, mert lenne pár javaslatomCon:
- PvP része (jelenleg) egy vicc. (duel,illetve clan war).Az lenne a minimum,hogy az autolockot kikapcsolják PvPre.
- 50 után jelenleg megáll az élet,azaz nem tudsz mit csinálni (amaennyire én tudom, bár ahogy hallottam azért 30 után kezdenek durvulni az insták, szóval lesz móka egy darabig)Illetve pár kép a végére: (kicsit nagy a jpgk tömörítése a beépitett képlopónak,de nem vészes)
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Mindjárt indul az éles is, a preorder pack tulajai is belemászhatnak a bétába már.
Szerencsésnek nem mondanám magam. Kaptam egy meghívót a WHO (Warhammer Online) bétába is, amire mint a messiásra várok, erre az egyik ablakban a felcserélt yes/no gombok miatt no-t nyomtam, azonnal törölték a jogosultságomat hozzá, mindenféle kecmec nélkül. Azóta próbálok levelezni a supportal, már az EA-nak is írtam, de egy kanyi választ nem küldenek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ingatlanos topic!
- Medence topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- Bedobta a mélyvízbe az első B-szériás Arc VGA-kat az Intel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest