Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Botee17
tag
Ez a játék nagyon bejön (1előre). Remlnykedek benne, hogy nem lesz fizetős. Szerintem nem minden ember engedheti meg magának, hogy egy játékért havi 3ezreket fizessen. Habár ha belegondolunk hasznos is lehet annak, aki dohányzik
. Mongyuk havi 10doboz cigi az egy ilyen előfizetés ára. És aki meg nem dohányzik annak olyan mintha rászokna
. De én mindenesetre ezt a játékot és a Huxley-t is nagyon kíváncsian várom. Ha jól tudom ez lesz az első MMOFPS. A grafikájá a videókon elég szépnek tűnik, de a screenshotokon...valahogy nem az igazi
. A játékmenetről annyit, hogy elég pörgősnek és összetettnek tűnik, a környezet nagyon tetszik. Nem tudom mi fog kisülni ebből a játékból, de én bízok a fejlesztőkben. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Lenovo Thinkpad T14 gen 6 - Teljesen új - Ryzen AI 7 PRO 350W - 32GB - 512GB - 2028 októberig gari!
- Bontatlan! Thinkpad X1 (Yoga) 2in1 gen10 Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe 48 hó gyári gari, számla!
- Kingston HyperX és FURY 16Gb (20-22k) és 32GB DDR4 (47k) laptop ramok párban is 2666Mhz/3200Mhz
- Budget Gamer - i5-3570 / GTX 1050 2GB / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Mongyuk havi 10doboz cigi az egy ilyen előfizetés ára. És aki meg nem dohányzik annak olyan mintha rászokna
. De én mindenesetre ezt a játékot és a Huxley-t is nagyon kíváncsian várom. Ha jól tudom ez lesz az első MMOFPS. A grafikájá a videókon elég szépnek tűnik, de a screenshotokon...valahogy nem az igazi
. A játékmenetről annyit, hogy elég pörgősnek és összetettnek tűnik, a környezet nagyon tetszik. Nem tudom mi fog kisülni ebből a játékból, de én bízok a fejlesztőkben.