- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
micilacko
csendes tag
válasz
vargalex #15953 üzenetére
szia
Megoldottam, még mielőtt írtál.. Elvileg már a gyári soft van rajta...
Azért elnézést, de aki ezeket a leírásokat írta.. Hmm Hmmm
Hát azt sehol senki sem említette, hogy a soros kábel mellett a lan kábelt is dugjam rá.. Azt se, hogy előtt putty-val lépjek be, s azután álligassam át a pc ip címét, majd ezt az egészet a TFTPD32-őn keresztül code.bin.. ÁÁÁ
Szóval értem én, de ezeket sehol senki nem írta le.. A leírások nagyrésze 2 sorban elintézte.. Rájöttem a végére magamtól, de azért én egy kicsit bővebben körbeírtam volna..Köszönöm a segítséget, a router már gyári fényében ragyog
-
micilacko
csendes tag
válasz
vargalex #15948 üzenetére
Elnézést ... NEM ÉRTEM..
Összekötöttem az MR3420-at sorosporton (COM1).. A TFTPD -vel nem tudok semmit se csinálni.. Ott nincs is soros porti beállítás stb..
PUTTY -val be tudok lépni serial állásban, tpl-t beötve kiírja, hogy
AR7420>Mit csináljak?? A gyári firmware a számítógépen van, hogy tehyem rá a routerre?
Vagy hogyan tudom rávenni, hogy a hdd-mről olvassa be?
Elnézést, de egy egyértelmű leírást sem találok.. -
micilacko
csendes tag
-
micilacko
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #15932 üzenetére
szia
a -r benne volt.. nem tudom már hol, valami forumon olvastam..
mi a különbség? -
micilacko
csendes tag
Sziasztok... tudom sokan kérdezték már, olvassak utána, de már 2 napja ezt teszem.. A kolegám hozzám vágott egy TPLINK MR3420-es routert, amire felrakott valamiféle OPENWRT rendszert, de nem bír vele.. Semmi gond, nekem kell, vissza akartam állítani, de semmire se reagált.. PUTTY-val SSH-n kiadtam egy update parancsot, majd elvileg installáltam volna valamit, de nem történt sok dolog hosszú percek alatt sem, majd ki lett kapcsolva.. AZÓTA a ledek villogásán kívül semmi.. A gép nem kap IP címet, nincs átjáró stb
Olvasgattam egy csomót, FAILSAFE módban putty-val telnetben el tudom indítani.. kiadom a mount_root-ot, elfogadja... A passwd -re már gáz van.. 5 karakteres jelszóra kiírja, hogy túl rövid, 6 karakteresre, hogy túl hosszú.. A firstboot-ra kiír ezt azt, de nem történik semmi 10 perc alatt sem.. Az rm -r erase rootfs_data-ra meg 10 percig dolgozik, s kiirja percenként, hogy fail 0x00000 0x100000 0x20000 stb F0-ig..
Mi a fenét tudok vele kezdeni??? Nekem a gyári cucc kellene rá vissza, hogy használhassam wifis sima routerként...ELŐRE is köszönöm, ha valaki szán rám 1-2 percet..
UI: Sajna nem értek hozzá, ha valaki segíteni tud, kérem soronként írja mit tegyek, mert nem vagyok ebben a témában otthon (bár már egy csomót olvastam róla)
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest