- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
fd3
tag
Olyan nem lehet ugye hogy fléig megy fel rá egy FW?
Vagy pl. hogy a dd-wrt átírt volna valami olyat amit az eredeti FW nem ír vissza?Átolvastam a kérdéseket, hülyeség sztem amit kérdeztem, de hátha ötletet ad valakinek...
-
fd3
tag
válasz
Intruder2k5 #27640 üzenetére
Kábelt próbáltam, most is azzal csatlakozok a netre, az jól működik, ha azzal lenne a gond, nem tudnék egyáltalán csatlakozni lanon, viszont tudok mindaddig amíg a wan kábelt nem dugom be.
De van még 3-4 kábelem, megpróbálgatom.vargalex: nem emléxem már h gyárinál lassan villogott-e a sys led, a te openwrt-d használtam eddig, azzal folyamatosan világított, világít.
Megpróbálkozom a kábelcsereberékkel.
-
fd3
tag
válasz
Intruder2k5 #27638 üzenetére
Sztem is hülyeség a 30/30/30
Ha nincs áram alatt a gép, mi számolja a másodperceket?
Anyway
Megpróbáltam a resetet, és ugyanaz, a sys led lassan villog, a wifi kicsit gyorsabban.
Nekem az a gyanúm h hardwer fail van, szerencsére van még rá gari, ha vissza tudtam rá tenni a gyári FW-t, akkor elvileg nem szólhatnak a gari miatt nem?
Az az érdekes hogy openwrt alatt addig minden működik, amíg 2 kábelt rá nem dugok, wifin megy a net is, de amint rádugom a második kábelt megáll a router.
Sztem valami nem smakkol valami chippel vagy kondival (igazából a belsejéhez nem értek) -
fd3
tag
válasz
Intruder2k5 #27636 üzenetére
A hard reset alatt pontosan mit értesz?
A 20-20-20as megoldást, vagy csak a sima reset gomb 10 másodpercig? -
fd3
tag
válasz
Intruder2k5 #27634 üzenetére
Szia
Köszi a gyors választ, mindjárt megnézem a leírást.
Nem teljesen halott, úgy mondanám negyedtégla
Wifin lehet rá csatlakozni, gyári FWvel nem működik a lan, openwrt alatt rá lehet hegeszteni a netet is, viszont ha rá van dugva a lan, és utána bedugom a wan kábelt, nem reagál semmire.
Olyan mintha a két kábel egyszerre lefagyasztaná a routert.Szerk: megnéztem a leírást, ez arra vonatkozik mikor teljesen halott a router, én viszont tudom cserélni még a firmware-ket, viszont amint feljebb írtam ha a wan-on és a lan-on is bedugok egy kábelt, megáll a router.
-
fd3
tag
Sziasztok
Azt hiszem féltéglásítottam a TP-Link routerem, de működőképes, csak nem megfelelően működik.
Vissza tudtam rakni a gyári FW-t, viszont a sys led lassan villog, a wifi led gyorsabban, viszont hiába kötöm rá a netet, nem jön be rajta, ha a lan portba bedugom a kábelt, el is megy a router.
Van esély a router újraélesztésére?
Tudtok valamilyen recovery leírásokat adni?
Olvasgattam a fórumot, de nem találtam hozzá megfelelő leírást, bocsi ha volt róla szó valahol, én még nem találtam meg.Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest