- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
leone1234
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #33498 üzenetére
Köszönöm,megtaláltam
-
leone1234
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #33496 üzenetére
Köszi!De az hogy lehet hogy eddig jó volt kb 1 hónapig , és most kezdte eldobálni a Want.A Wifije jól működik, itt olyan mint ha az Openwrt --vel történt volna valami.Ez factory,nekem igazából SYSUPGRADE kellene,ugye jól gondolom??Ha azt elküldenéd ,megköszönném.Arra nehéz lenne rávarázsolni a transmissiont??Azért nem jó hogy ha elsődlegesnek a WRT-54GL -est kötöm mert az csak a 80/25-böl 20/20 tud.Szerinted megpróbáljam a Gargoyle-t. hátha nem dobálná a want??köszi
-
leone1234
csendes tag
Sziasztok.Valaki próbálkozott TP-link 2543 nd routerra DDWRT vagy Gargoyle feltenni.A 1043 nd verzió Gargoyle jó lenne rá??Vagy téglát csinálnék a routerből.Eddig müködött a Openwrt régebbi verzió,de elkezte dobálni a digitnet-et (ppoe), felfrissítettem 1.1.5 -re de ennél is azt csinálja.Visszadugtam a régi routerom Linksys WRT54 GL Tomatoval ,de annál semmi szakadás.Ezért próbálnék mást,amire a transmission is fel lehetne varázsolni.De annak is Örülnék ha valaki megmondaná hogy miért szakad le a netről.Jelenlegi firmware vargalex 1.1.5.Köszönöm
-
leone1234
csendes tag
Sziasztok.Valaki állította már be a WDS-t Luciban.Én régen tomatoban csináltam,de ott simán ment.Itt egy kicsit bizonytalan vagyok,hogy hol kell beállítani a másik router Mac címét stb. köszi
-
leone1234
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #30972 üzenetére
Ezt egy kicsit bővebben légyszi,mert csak most ismerkedek a hálózati beállítással.Úgy érted hogy ha távolról beírom "saját dns cím:443 "akkor kellene bejönni a Lucinak?Otthonról müködik ,de máshol nem.Mi a különbség?
-
leone1234
csendes tag
Valaki tudja. Wargalex Openwrt alatt be állitottam dyndns,de csak otthoni nettel érem el a dns cimemet,ha máshol probálom nem jön be a luci.Még kell valamit állítani??És a winscp-n keresztül is ez a helyzet.
-
leone1234
csendes tag
Nekem is folyamatosan megszakadt,le is írtam a #30489 hozzászolásban.Nekem is Digi van,de nálam nem ő miatta szakadt meg.Két napja újrainditottam a routert a ddns miatt,mert Wargalex azt mondta így indul el az új script.Utánna megint szakadozott,rákattintottam a Wan -nál a leállitás gombra utánna a Kapcsolodásra,és azóta megint jó.És iszonyat lassan kapcsolodik újra a wan,egy úrainditás után,akár 3 perc is lehet.
-
leone1234
csendes tag
Köszi,ezt este kipróbálom. Ezt csak azért írom le,mert a mai napig nem jöttem rá miért csinálta velem az Openwrt 1.1.4..Egy ideig működött rendesen aztán elkezdte dobálni a want,de úgy 10 másodpercenként,és elment a net. Először azt hittem a szolgáltatóval van gond,de azért rádugtam a régi wrt54gl-es routeromat tomato alatt müködik,de ott tökéletesen ment,megszakadás nélkül.Már kikapcsoltam a transmissiont,sőt flashaltem vissza a régebbi 1.02.1 verzióra ,akkor is ezt csinálta.Visszaraktam a gyári FW de ott tökéletesen ment,ekkor újra az Factory 1.1.4 WARGALEX VISSZARAKTAM azóta tökéletesem megy.Érthetetlen mit szenvedtem vele.
-
leone1234
csendes tag
Igen,tettem pipát a a myddns -nél,gondolom ez az engedélyezés.?
-
leone1234
csendes tag
Valaki meg tudná mondani,hogy a dinamikus dns-t beállítottam(ChangeIP.com),de ha megváltozik az ip-m,már nem érem el a routert távolról,olyan mintha az Openwrt nem frissítené le az új ip-t a dns kiszolgálóval. Egyébként wargalex openwrt használok,most tanulgatom,de csak lucin keresztül.A router TP-LINK 2543 ND-S.Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Jövedelem
- Metal topik
- Napelem
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Androidos tablet topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest