- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProfiStar
tag
Üdv !
Tanácsot szeretnék kérni, adott egy Tp-link TL-WR1043ND router, Ver.1.7. , eddig DD-WRT ment, rajta majd most visszatettem a gyári firmware-t és ráküldtem a wr1043nv1_en_3_13_13_up(120605)_unifi.bin file-t rendben működik, de a wifi hálózatomban eddig rendben működő médialejátszó(asus wifis) a 720p-s filmeket nem tudja lejátszani sőt ki is lép és újrandul. Időközben találtam friss ropogós DD-WRT-t 2013.03.25.-i keltezéssel. A kérdésem a következő, rátehetem-e a Ver.1.7. hardverkiépítésű routeremre? -
ProfiStar
tag
válasz
Intruder2k5 #38437 üzenetére
Kössz! ma már nem esek neki mert, hamarosan mehetek amálenkijrobotba, de meg fogom próbálni!
-
ProfiStar
tag
válasz
Intruder2k5 #38435 üzenetére
Csak simán betallózom a firmware frissítéshez és usgyi?
-
ProfiStar
tag
Kedves hozzáértők!
DD.- WRT (build15778) firmware van a routeremen, szeretném a gyárira visszaállítani. Létezik valami közérthető leírás és link, hogy hogyan és mit tegyek a helyére?
-
ProfiStar
tag
válasz
Keresztapper #8071 üzenetére
Megoldódott. Reset.Táp ki. Megint Reset. Beállítottam mindent újra és láss csodát helyre állt minden.
-
ProfiStar
tag
Üdv !!
DD-WRT -vel használom a routert. Eddig egy külső hdd-t megosztottam a hálózaton keresztül, wifi-n és vezetékes hálózaton keresztül is működött máig. Ma egy film közben beszaggatott a film, majd eltűnt a hálózatról a hdd, pontosabban a médialejátszó (wifis asus) látja , de semmi más. Van valami ötletetek mit tegyek?
-
ProfiStar
tag
válasz
Intruder2k5 #6877 üzenetére
Hali !!
Köszönöm a segítséget, érthetetlen miért, de megemelkedett a sebesség . Most olyan 108-110mbps. Annyi volt a külömbség az én beállításomban, hogy ahol Nálad United States volt én nagy bölcsen Hungary-t választottam.
Ennyi.
mégegyszer kössz. -
ProfiStar
tag
Üdv Fórumozók !!
A segítségeteket szeretném kérni egy tp-link tl-wr1043nd routerról van szó, amin már dd-wrt firmware van. A wifi-vel bajlódom, ui. a sebessége csak54mbps.
Ha valakinek sikerült már 300mbps sebességre bírni kérem ajándékozzon meg azzal, hogy leírja a beállítás menetét, akár itt, vagy privát válaszban.Előre is hálás köszönet érte .( A "jelem" nem véletlenül kőbalta.)
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Jövedelem
- Metal topik
- Napelem
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Androidos tablet topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest