- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bunt
csendes tag
Sziasztok!
5-6 éve használok egy TP-Link TL-WR1043N/ND v1 típusú routert, amin vargalex féle v1.02.1 (trunk, r29492) / LuCI Trunk (trunk+svn8076), 2.6.39.4 firmware-t használok, idáig nagy-nagy megelégedéssel.
Az utóbbi hónapokban viszont sajnos azt játssza a router, hogy se lan-ról, se wifiről nem működik a P910ND nyomtató szolgáltatás, kiküldésre kerül a nyomtatandó anyag, de nyomtatás nem történik.
A router újraindítása után aztán a következő nyomtatás mindig sikeres lesz, akár lan, akár wifiről érkezik a kérés. Aztán megint nem nyomtat másnap pl.
Viszont további gond: ha újraindítom a routert, akkor most már mindig úgy indul el, hogy nincsen wifi! Ilyenkor lan-on keresztül be kell lépnem és engedélyeznem kell a wifi-t, utána, a következő újraindításig jó!!
Tapasztalt már ilyet valaki? Mi lehet a gond?
Köszönöm.
-
Bunt
csendes tag
Sziasztok!
wr1043ND V2 routert hozott a Jézuska. Ahogy olvastam Vargalex féle OpenWrt már vagy még (?) nincs a V2-re.
Valaki össze tudná foglalni, hogy v2 esetében érdemes-e áttérni másik firmware-re vagy sem?
Mit tudnak az alternative firmware-k, amit a gyári nem?És mit ajánlanátok, mit érdemes használni? Suste?
Köszi.
-
Bunt
csendes tag
Sziasztok!
Talán nem annyira OFF (1043ND-t okosítgatnám...:
dyndns címet szeretnék regisztrálni, mindenki állítja,hogy ingyenes, nem kellmegadni hozzá semmit. Én viszont csak olyant találtam,hogy a 30napos ingyenes verzióhoz is meg kell adni a bankkártya számot, aztán ha 30 nap előtt felmondom, akkor nem vonnak semmit, ha nem 20$... Valaki csinált ingyenes dyndns-t mostanság? Vagy csak én vagyok ekkora láma?Köszönöm!
-
Bunt
csendes tag
Sziasztok!
Vargalex féle 1.02.1 firmware-ben Luci-ban a wifi mac szűrésnél nem tudok egynél több mac címet hozzáadni a mac-listához..... Nincs gomb, amivel újabbat lehetne hozzáadni. Csak én vagyok béna vagy másnak sem megy.
Lucira itt nem lehet magyarítást valahonnan letölteni?
Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest