- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
Üdv!
Haverral szeretnénk játszani hamachin keresztül titan questtel ő engem lát, de nem tud csatlakozni én nem látom őt.
Pár hónapja már játszottunk így, azóta csak "pár" dolog változott, mégpedig haver is meg én is lecseréltük a routereinket az övé tl-wr340gd, az enyém tl-wr841n.
Az előző routerek szó nélkül engedték, van ötletetek merre induljak el? -
_stick_
őstag
Tud valaki segíteni ebben a problémában?
Kiegészíteném annyival, hogy ha mind a két gép megy, akkor kezd el szakadozni a laptop (win7 starter). -
_stick_
őstag
Üdv!
Beújítottam egy TL-WR841ND-t, de nem sikerült zökkenőmentesen beállítani a hálózatot.
Adott egy asztali gép és egy laptop. Úgy sikerült összehoznom, hogy a laptopba dugtam a routerből jövő kábelt és a böngészőben konfiguráltam quick setuppal. Majd széthúztam és ment a wifi.
A baj annyi, hogy a laptopon néha megszakad, majd nem találja a hálózatot, van, hogy javítással helyreáll, van, hogy újraindítással, de nem volt még olyan teljes nap, hogy végig jól ment volna. Érdekes, hogy az asztalin is kiírja néha pl netezés közben, hogy csatlakozott.Lehet, hogy a korábbi Linksys hagyatéka, hogy problémázgat.
Mit gondoltok? Nem nagyon értek hozzá, általában a quick setuppal szokott sikerülni elsőre, most egy kicsit beteges a dolog. -
_stick_
őstag
válasz
Intruder2k5 #4462 üzenetére
Arról lenne szó, hogy bedöglött a jelenlegi, routerem linksys wrt54gc és másik topikban ajánlották jókat is írnak róla és az 5 év gari mindent üt.
A routerhez kapott wusb54gc usb adapter egyelőre maradna, kiokosíottak, hogy nem érdekes, hogy csak 54Mb-ot tud, fiberpower 15-ön, nem lesz kompatibilitási probléma.
Úgyhogy asszem maradok ennél. -
_stick_
őstag
válasz
Intruder2k5 #4460 üzenetére
Köszönöm, gyakorlatban látta már valaki hasznát?
-
_stick_
őstag
Üdv!
Meg tudná valaki mondani, hogy mi a különbség a két típus között:
TP-Link WR841N
TP-Link TL-WR841ND
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Jövedelem
- Metal topik
- Napelem
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Androidos tablet topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest