- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
GemGeza
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #10098 üzenetére
Egyébként ezeket meg azért írtam le hogy fontosak, mert olvastam jósok hozzászólást itt is meg más oldalakon is és volt olyan nem egy, hogy ez nem ment az nem ment; ez nem volt jó az nem volt jó feltettem, de nem azt csinálta amit kell stb. és mivel nem vagyok linuxhoz értő, gondoltam megkönnyítem a a saját dolgomat azzal, hogy egy jól működő csomagot kérek, amit aztán megint nem kell a továbbiakban cseszegetni, hogy működjön, pl úgy mint a tomato firmware esetében, ott is kb 2 évvel korábbi csomagot használtam mert nem volt gondom vele. De ha zavar a hozzászólásom azon rész hagyd figyelmen kívül
Szóval van egy olyan csomag amit feltéve az összes alap szolgáltatás működik + finomítások, valamint stabil? -
GemGeza
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #10098 üzenetére
Hali,
Hát ja csak van az a mondás, hogy a trabival is el lehet jutni A pontból B pontba meg Mercivel is
és mivel már 3 éve használok linuxos firmware-t a gyári helyett már nagyon megszoktam azokat a ritkán használt plusz dolgokat amik a gyárikban nincs benne.
köszi
-
GemGeza
csendes tag
Hali,
Most tettem szert egy 1043 ND-re. Megpróbáltam magam átrágni a rá tehető Linuxos firmware-ek özönén de rendesen elvesztem. Nem csak az jelent nálam problémát, hogy linux-hoz nem nagyon értek hanem, hogy nem tudom eldönteni melyiket is válasszam.
Eddig Wrt54GL-et Tomatosítottam és ez nagyon bejött, de úgy olvastam, hogy az nem támogatja a 1043-at.
Mivel rendesen írtatok a fórumba hsz-t nem bírtam végig olvasni, így remélem nem fogtok megbántódni, ha ezzel a kérdéssel fordulok hozzátok.
Van olyan egybe program csomag, amit érdemes feltenni és "minden" benne van (kb a tomatot szeretném viszont látni, mert az ismerem, de úgy tűnik az reménytelen)? A mindenen azt értem, hogy 300Mb-es WiFi, Gb-es WAN, Gb-es LAN, működjön a portforward, QOS, DynDNS. Mivel a biztonság is fontos tűzfal is jó volna. Az USB működése annyira nem érdekel, mivel mögötte lenne egy NAS amiről a szükséges dolgokat el lehet érni, csak a portforward és a DynDNS működjön stabilan. Az sem lenne utolsó, ha nem karakteres lenne, mert mint fentebb írtam ahhoz nem nagyon értek.
Segítségeteket előre is köszönöm:
GG
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Jövedelem
- Metal topik
- Napelem
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Androidos tablet topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest