- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
the radish
senior tag
válasz
the radish #13683 üzenetére
Most néztem meg, az enyémen a GNU Midnight Commander 4.6.2. van. Elvileg van ettől frissebb, talán abban lehet benne?
-
the radish
senior tag
válasz
Marcelldzso #13676 üzenetére
De hogyan? Pont azt kérdeztem, hogy a többi leírásban úgy szerepel, hogy a két szélső (bal-jobb) menüben van 1-1 ftp menüpont. De az enyémben nincs ilyen....
A keresőben (fórum) találtam olyat, hogy "ftp képes" mc. Na ezt honnan tudnám megszerezni??? -
the radish
senior tag
válasz
the radish #13673 üzenetére
Bocsi, az MC-ben történő letöltésre gondoltam....
-
the radish
senior tag
Még nem jutottam haza kipróbálni a médialejátszó mount-ot, de egy kérdés megint felmerült:
-Openwrt alatt lehet ftp-ről tölteni?? Azt olvasom, hogy a két szélső menüben van ilyen, de nálam ott nincs. Vagy az csak a "nagy" testvérben van? Nem akarok az ADOS-al vesződni filmek letöltésével, erre kéne valami egyszerűbb megoldás, csak elakadtam.
Köszi előre is. -
the radish
senior tag
válasz
vargalex #13642 üzenetére
Szia!
Én kipróbáltam az enyémen, sajnos nem jó. Mondjuk érdekes, hogy a gépnévnél a DHCP leosztásnál egy ? figyel.....
A pc tökéletesen látja \\VENUS\ néven, de az openwrtnek hiába adtam meg mind a venus nevet, mind pedig az ip címet, sajnos nem tudja csatolni meghajtóként.Mit érdemes még kipróbálni?
Köszi.
-
the radish
senior tag
Még mindig az ADOS felé haladnék, ám a lighttpd restartrja után ez fogad:
/opt/etc/init.d/lighttpd restart
sh: you need to specify whom to kill
2011-06-15 22:33:11: (network.c.589) SSL: Private key does not match the certificate public key, reason: error:02001002:lib(2):func(1):reason(2) /etc/ssl/private/lighttpd.pemHitelesítő kulcsot kér, de azt honnan vegyek??? A configból ha kikapcsolom, akkor sem megy. Van valakinek javaslata?
-
the radish
senior tag
Az 1. hsz-ban szereplő satisztikákat szeretném elkészíteni, de a következő üzenet fogad az adatbázis elkészítése végén és nem is hozza létre traffic.rrd-t. Mi lehet a probléma?
-ash: rrdtool: not foundAzt hiszem megvan. Nem adtam ki telepítés után a opkg-link mount parancsot. Legalábbis remélem, ez lesz. Tanulgatom....
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest