- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
TheProb #55245 üzenetére
DDWRT-ről való webes visszatérés sokáig nem volt megoldott, de elvileg már elkészült ehhez a megfelelő fw.
A webrevert fw elnevezés tőlük származik!Az openwrt-ről való webes visszatérés mindíg is megoldott volt a vágott gyári fw-kkel.
(Én csak a beszédes "webrevert" nevet adtam a vágott fw-k mappájának a saját fw-s weboldalamon.) -
suste
veterán
válasz
TheProb #55243 üzenetére
gyári fw-ről természetesen nem tudsz átmásolni dolgokat
de openwrt-n az " /etc/config/firewall " tartalma az nem routerfüggő!
szóval egy az egyben átmásolható a 1043v2-be az egész fájl (mondjuk az ipv6-os címek nem tudom hogyan generálódnak)de azért jobb lenne, ha csak a rule-okat és a redirect-eket másolnád be, meg esetleg az extra zónákat,ha vannak
nálam ehhez még telnet/ssh sem kell, mert van webes fájlszerkesztő a 8081-es porton...
-
siddis
őstag
válasz
TheProb #55239 üzenetére
Ha mentést csinálsz róla, akkor a WinRAR meg tudja nyitni a .tar.gz-t és abban szöveges állományként megvan, de bevinned biztosan kézzel kell az újba, ha gyári van rajta ha nem..
Custom firmware tekintetében inkább olvass vissza, Susté-ében például sokkal több minden van mint egy alap openWRT-ben vagy gyáriban, de a stabilitásáról nem tudok nyilatkozni, csak v1-em van..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest