-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
-
Headless
őstag
Hát én tuti nem külső táp nélküli 2,5"-os vinyót tennék rá, hanem valami külső tápos 3,5"-ost, mert jó esélyel táp elégtelenség miatt le fog szakadni a hdd a routerről. Amit még mindenképp jó tudni, hogy a hdd-nek ext4 fájlrendszerűnek kell lennie, tehát windowsos gépen nem fogod tudni használni. Tehát csak a megosztást tudod megnyitni windowson, persze azt bárhol a világban. Valamint, hiába van 200 mbit/s-es neted a torrent biztos nem fog annyival menni. Ha kihegyezed a beállításokat és minden jól megy, akkor a maximum 35-40 mbit/s lesz, átlagban meg inkább olyan 20 mbit/s.
Akkor gondolom "ballagjak" be a bótba, mutassak rá, fizessek, azt örüljek?
Nem örüldz, hanem elkezdesz olvasgatni a routerek világáról konkrétabban az openwrt-ről. Ezt suste logout blogjában található linkeken lévő readme-k megteszik elsőre.
-
suste
veterán
esetleg a C5-öt is megnézheted (csakis a V1!)
a C7-nek úgysincsen értelme (nem vagyok egy wifiőrült, és hiába írják rá azokat a bazi nagy Mbiteket, úgysem tudja)
a C5 viszont ua amiben lényeges (720Mhz/128MB/16MB)
a 1043v2 is jó persze (720Mhz/64MB/8MB), de szerintem megéri a többletet a C5 (feltéve ha elég a 16MB flash arra amit szeretnél, mert ha extroot kell, akkor már mindegy...)szerk:
a 2543 mindig is egy túlárazott valami volt(nem szimultán dualband!!!)
-
-
-
-
-
Pr3s
aktív tag
OpenWRT-vel ez megoldható, van akinek megy a fullHD is TV-n róla, de itt a TV-d is lényeges .
suste féle verzióban minden okosság van, olvasgass, és ha valami nem világos kérdezz, De mivel egy router ne várj tőle annyit mint egy szervertől, de jól beállítva kompromisszumokkal, mindenre jó lehet. -
@Jocó@
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest