- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
QG
tag
Ha be van dugva a router, és megy a torrent, egy átlag weboldal betöltése 2 perc. Ha lekapcsolom a torrentet, vagy megy tovább, de a gépet közvetlenül a kábelmodemre dugom, 5 másodperc. Ha közvetlenül csatlakozom, a torrent is kb 2,5ször gyorsabb.
A standard, gyári firmware van rajta, az OpenWRTvel már megjártam, tudok ebben valamit beállítani, hogy javuljon a helyzet? -
-
-
nbalus2k
csendes tag
Hali,
igen sajnos én is ugyan így jártam a szolgáltatómmal (Digi 80-as optikai net)
Alap helyzetben megy a net és a router felület... (gyárin is) majd gyáriba bedugva a WAN portra a kábelt a WAN led őrült villogásba kezd és kifagy a router.
Ha feltettem OpenWrt-t úgy ment a router, de iszonyat instabil volt és ez sajnos így is maradt. Valamint nem vagyok tökéletesen megelégedve a router+transmission+samba+1.5TWD essential párosításokkal. Tapasztalatok alapján lassú és valamilyen idijóda oknál fogva újra újra kell indítani a cuccot, mert kifagynéha... (pedig többször újra raktam, hogy nehogy az első bénázás vagy plusz csomag okozzon gondot)
Visszatérve az eredeti témára igen, van ilyen és ha tudod WAN le gyári vissza nézd meg, hogy ott is ugyan ezt produkálja-e a router. Majd vedd fel videóra
Én 3 routert hoztam el. Majd amikor a 3.at is vissza vittem a videóval, hogy bizonyítsam nem én vagyok a hülye a boltos lesokkolódva nézte meg a videót amin ha a router WAN kábelt kapott, akkor kiakadt
ilyent még nem látott és mondta, hogy szolgáltató para, de vissza kapom a pénzem... csak nehogy elvigyek még egyet
Ui.: amúgy ma vettünk még egyet otthonra és ahogy láttam revizió ugrás volt (nem is kicsi) az enyém ver1.1 otthoni ver1.8 tudja valaki, hogy a reviziókhoz van-e changelog vagy valami, lehet csak én szívok ilyen restartokkal, letöltés lassúságokkal (lásd nemrég - mert én is 25Mb/s-nél többet nem tudtam kihozni belőle holott 80-as net volt és kábelről bizony jött 7Mb/s-el konstans)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- BestBuy ruhás topik
- Socket AM4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest