- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
duji666
tag
válasz
vargalex #3251 üzenetére
Köszi,
igen az a verzió van fenn amit írtál.
Igen-igen mindenhol ezt olvasom amit írtál, de......... :-) (bocsi) innentől nem tiszta
Ami a számomra a lényeg:?????
jffs2 verzióval minden gond nélkül meg tudom csinálni!!!!! Ez azt jelenti, hogy egy olyan firmware-t kell keresnem ami "jffs2 verziójú" ?????????? Ha igen ilyet holt találok?ill. ha a másik variációt szeretném (és én ezt szeretném) használni akkor kell gondolom fordítani, azaz ezek szerint amit most használok az squashfs verziójú firmware???
Remélem nem írtam nagy szamárságokat, de még folytatnám
Ami speedfire oldalán van fordítás leírás azt elkezdem csinálni és a folyamat közben dől el, hogy milyen "verziójú" (jffs v. squas) lesz a leendő firmware???? Én kiválasztom mondjuk a squashfs-t hozzáadom az általad leírt csomagokat, plusz amik még nekem kellenek, majd megcsinálom a firmware-t. Utána flash-elek és kész is??
-
-
-
-
hesszan
aktív tag
válasz
vargalex #2622 üzenetére
köszönöm a segítséget. Én most jutottam el olyan szintre hogy volt időm. beállítottam és adtam neki chmod a+x et is mert szórakozott. remélem működni is fog, nincs kedvem re bootokkal szórakozni
hijj több mint ezerrel ezelőtt volt..mai napon sokra haladtam a cuccossal. (volt rá 3 szabad órám de megérte)
A tegnapi napon folyamatosan hibát generáló usb házat lekapcsoltam (messzi távolban majd kitalálom mi legyen vele, egyedül rá sem próbáltam) rádugtam a WD my bookot 500gb, NTFS rendszerű, és most már Sambán keresztül látom is.
Kérdés: mit kell állítani, hogy Windows gépen total commanderen keresztül jó legyen a karakter kódolás. pl: Az ErdÅ� Kapitánya és eléggé csúnya is. A samba config fájlban TóthSzabi weboldal szerint beállítottam, de nem akar működni. option 'unix charset' 'utf-8'
nano /etc/config/samba
config 'samba'
option 'name' 'X'
option 'description' 'X'
option 'workgroup' 'workgroup'
option 'unix charset' 'utf-8'config 'sambashare'
option 'read_only' 'no'
option 'name' 'V'
option 'path' '/mnt/hdd'
option 'browseable' 'yes'
option 'guest_ok' 'yes'
option 'unix charset' 'utf-8'Biztosan jövök még erre, hiszen a transmission-nal még nem foglalkoztam, pedig már net van, vinyó van, és igény lenne.
-
hesszan
aktív tag
válasz
vargalex #3154 üzenetére
hmm.
1. passz. "régi" sangoo usb 2.0 +pata Vinyó - maxtor 80gb, eredetileg egy samu400as volt benne csak az földreesés közben meghalt.. (ehhez nem kéne valami alap csomag ami lehet hogy nekem nincs felrakva?) Van egy másik külső 500gb SATAII WD mybook meghajtóm, de azon sok adat van még, nem akartam mozgatni. de lehet azt is bepróbálom majd.
2. win alatt ment pár hete utoljára ez a konfig. este ismét megnézem. (de ledek a vinyón szépen világítanak ugy ahogy kell)
3. tegnap vettem, valami 2,5 pénzért. jelenleg a következőképpen üzemel.
Router
hub
- usb modem (neten van, osztja a netet a router, tehát ez hubon keresztül perfekt működik)
- vinyó
Jah csak a vinyót el is felejtettem (csakhát addig nincs net nem bizots hogy kibirom pár percig net nélkül)
tehát azt gondolom a HUB rendben van, hiszen a modem megy rajta keresztül (akár rajta van a vinyó akár nincs.)
jah még annyi hogy ilyen loggal van tele, és mint fentebb átszik pár sec alatt dobálja a sorokat. Folymatosan. Tehát olyan mintha valami beakadt volnaA terv hogy használjam a routert + külső vinyót torrentezésre. Kérdés vettem ezt a passziv USB hub-ot (bár lehet hozzá venni külső tápot). Ezen van 4 db hely. Ebbe fixen 1 a vodanetmodem. a maradék 3at lehet külső vinyókkal megtölteni? Ezek lehetnek eltérőek márkában, méretben sebességben típusban? próbálta már vki egyszerre több külső vinyóval?
Egyébkérdés: gép - gigalan - router -54Mbit wifi 1-2m távolságból, 1200-2500 között másol ez normális? az 54Mbit az papiron ~6700 körül van. Ezen lehet faragni valahol az open wrt menüjében? N-s hálókarit nem akarok venni az abg-es be van épitve a laptopba
(giga lan - router - giga lan 20.000 szóval a wifi részével van a lassulás) -
Speeedfire
félisten
-
-
-
redlingg
tag
válasz
vargalex #2688 üzenetére
köszönöm,h ogy válaszoltál
/etc/config/transmission:config transmission
option enable 1
option config_dir /mnt/hdd/downloads/config
option download_dir /mnt/hdd/downloads
option speed_limit_up 20
option speed_limit_up_enabled true
option rpc_whitelist '127.0.0.1,192.168.1.*'
option rpc_whitelist_enabled true
option preallocation 1ez elég válasz?
-
devpernull
tag
válasz
vargalex #2659 üzenetére
Ha valaki nem érti a linux "lényegét", de szolgai módon be tudja copy-paste-elni a cikk leírását, akkor menni fog neki a torrent. Nem a parancssori munkával volt bajom a többi írásnál, hanem alapvető hiányosságaim vannak a rendszer felépítését, működését tekintve. A torrentet nem számítva meg úgy fel lehet tenni ezt a DD-Wrt verziót, hogy még putty sem kell a gépre, csak böngésző, mégis megy minden. Mélységesen tisztelem a tudást, de ha nem muszáj, nem akarok mindenhez érteni!
-
lpepe
tag
válasz
vargalex #2566 üzenetére
A custom-user-startup automatikus indulásához szabványosnak kell lenni a scriptnek, illetve engedélyezni is kell.
köszönöm, gondoltam, hogy formai hiba lesz...
Ugye a Traffic redirection-ba veszel fel forwardot?
igen, oda teszem a port forwardot, azert nem csinaltam kepet rola, mert most ures...
(de az az érdekes, hogy korábban müködött szépen, csak csináltam egy clean install-t, mert az előzőt teleszemeteltem)
Szóval ha ide beírok port forwardot, akkor továbbítja szépen, csak a router nem tudom elérni http-n ÉS ssh-n se!
ezeket írom be:
Zone: WAN
Protocol: TCP+UDP
internal adress: 192.168.1.100
internal port: 6789 (transmission a gépemen)És még egy kérdés, amit elfelejtettem: hogy lehet a felcsatolt USB HDD-t leválasztani, ha le akarom húzni? Tudom, hogy parancssorból, umount-al, de mondjuk a QSS gombra ezt nem lehetne rátenni?
-
Kris87
aktív tag
válasz
vargalex #2559 üzenetére
Köszke, de érdekes, hogy nekem a 8-as lábon nincs semmi, pedig annak kellene lennie a GND-nek nem? Találtam egy képet valahol, igen meg is van, EZEN az oldalon, ez alapján próbáltam bekötni, a zöldet a gnd-nek, a fehéret az RX-nek, és a kéket a TX-nek. Ezzel a felállással látom puttyban a dolgokat, ahogy bootol, ahogy szépen bemegy a failsafe módba (qss nyomkod), de nem tudok írni! Ez alapján akkor a fehér kábelt kellene pirosra cserélnem?
-
hati
addikt
válasz
vargalex #2550 üzenetére
A gyári (http://downloads.openwrt.org/snapshots/trunk/ar71xx/) snapshotokat érdemes időnként felrakni?
Nekem még az eredeti backfire van fent innen: http://downloads.openwrt.org/backfire/10.03/ar71xx/Persze pár csomagot azóta már frissítettem a trunk-ből (pl. transmission), de a kernel még az eredeti.
-
válasz
vargalex #2521 üzenetére
Most akkor ez a hiba szoftveres jellegű? Nekem tegnap délután elkövette gyári firmware-rel is, hogy nem osztott ki rendesen IP-t, de ez már lehet, h most a gép hibája is volt, mert sok mindent elnyomkodtam rajta, a másik gépnél meg nem volt ilyen gond. De végül is nem nagy gáz, mert adtam nekik statikus IP-t, és azóta nincs gond.
-
rionpulya
tag
válasz
vargalex #2521 üzenetére
Erről egy hibajegyet írhatnál a fejlesztőknek. A failsafe értelme veszik el így.
-
Kris87
aktív tag
válasz
vargalex #2513 üzenetére
Ilyesmit is próbáltam beállítani amíg még működött, mielőtt alkalmaztam volna a beállításokat, 11 módosítást végeztem rajta, csak úgy, hogy "save", aztán apply, onnan sk-sh.
Szóval annak ellenére, hogy látszólag belép telnet üzemmódba, nem tudok semmit tenni anélkül, hogy szét lenne kapva, aztán forrasztgatva rá soros porti vezeték? Ha más nincs, megy vissza garral, mondván, hogy reggelre már nem volt net...
-
hesszan
aktív tag
válasz
vargalex #2409 üzenetére
köszi
és (#2411) Intruder2k5 köszi.
pont azt nem tudja nekem betölteni, amikor a connetion type ot átállítom 3g/umts -re.. brr.
Egyébként nagyok jó cucc.sztem fizu után beruházok egy ilyenre (egyenlőre usb elosztó nélkül)
nah akkor majd biztosan jönnek majd a kérdések. aztán maajd egy usb hubbal a vinyo miatt is. bár ahhoz ahogy látom egy üres vinyó kell formázni meg ilyesmi, na azt nem tudom hogy fogom megcsinálni -
-
KuZo
tag
válasz
vargalex #2394 üzenetére
Na igen, ezen a képen úgy néz ki, hogy egyszerűen hozzáadhatóak a szavak. A kérdés az, hogy tényleg ilyen egyszerű-e, illetve, hogy a már felrakott DD-WRT verzióra miként lehet felküzdeni ezt. Sokkal jobb lenne, ha DD-WRT-ben fejlesztenének (egyszerűsítenének) a dolgon.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
vargalex #2377 üzenetére
Szia!
Számomra is furcsa, hogy nem mukodik ugy ahogy az ész diktálná. De tökéletesen igazad volt abban a hsz-ben.
Előbb-utóbb mindent megtanulok vagy majd emlexem rá, hogy hol keressem. Extrootos cucc miatt meg egy reboot és maris szűz rendszerem van, ha elcsesznék valamit.
S.
Speeedfire: nem tűnt logikusnak, mert automatikusan kellene a router IP címére érkező portforwardokat rule-ként kezelni ha csak ugy hajlandó működni.
mod: nahh, megbirkozok megint a Samba-val, meg vsftp vagy Proftp-vel. Samba nemakar menni a leirasos beallitasokkal, ftp téren meg szintén konfigolni kéne usereket meg savszelt, limitet...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
vargalex #2333 üzenetére
Szia!
Avira egyből ráugrott, szóval nem a geprol kerult rá. Letöröltem és már megint megjelent, a logolast persze elrontottam, nem logolt semmit.
miafranc dot ath dot cx -en vagyok elerheto, ha valaki meg akarja nezni, tud e garazdalkodni...... (amig a digi nem valt ip-t.
Nig.
-
Speeedfire
félisten
válasz
vargalex #2318 üzenetére
pedig még be is mutattam a leírásomban egy kicsi példát
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
vargalex #2314 üzenetére
root@OpenWrt:/mnt/hdd/Downloads/config# cat settings.json
{
"alt-speed-down": 50,
"alt-speed-enabled": false,
"alt-speed-time-begin": 540,
"alt-speed-time-day": 127,
"alt-speed-time-enabled": false,
"alt-speed-time-end": 1020,
"alt-speed-up": 50,
"bind-address-ipv4": "0.0.0.0",
"bind-address-ipv6": "::",
"blocklist-enabled": false,
"dht-enabled": true,
"download-dir": "\/mnt\/hdd\/Downloads",
"encryption": 1,
"incomplete-dir": "\/mnt\/hdd\/Downloads\/config\/Incomplete",
"incomplete-dir-enabled": false,
"invalid-key": false,
"lazy-bitfield-enabled": true,
"message-level": 2,
"open-file-limit": 32,
"peer-limit-global": 240,
"peer-limit-per-torrent": 60,
"peer-port": 51413,
"peer-port-random-high": 65535,
"peer-port-random-low": 49152,
"peer-port-random-on-start": false,
"peer-socket-tos": 0,
"pex-enabled": true,
"port-forwarding-enabled": true,
"preallocation": 2,
"proxy": "",
"proxy-auth-enabled": false,
"proxy-auth-password": "",
"proxy-auth-username": "",
"proxy-enabled": false,
"proxy-port": 80,
"proxy-type": 0,
"ratio-limit": 2.0000,
"ratio-limit-enabled": false,
"rename-partial-files": true,
"rpc-authentication-required": false,
"rpc-bind-address": "0.0.0.0",
"rpc-enabled": true,
"rpc-password": "{69de412ffdf242655297f85869145a19f13899a8c06D6bor",
"rpc-port": 9091,
"rpc-username": "",
"rpc-whitelist": "127.0.0.1,192.168.1.2",
"rpc-whitelist-enabled": true,
"speed-limit-down": 100,
"speed-limit-down-enabled": false,
"speed-limit-up": 100,
"speed-limit-up-enabled": false,
"umask": 18,
"upload-slots-per-torrent": 14
}Alap beallitasaival.
A config file-ba irhatok akarmit (pex-enabled false) , nem veszi figyelembe. Megprobalom ujrarakni megint es visszajelzek.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
vargalex #2312 üzenetére
/etc/init.d/transmission
root@OpenWrt:/etc/init.d# cat transmission
#!/bin/sh /etc/rc.common
START=99
BIN=/usr/bin/transmission-daemon
SSD=start-stop-daemon
LIST_SEP="
"
append_params() {
local p; local v; local s="$1"; shift
for p in $*; do
config_get v "$s" "$p"
IFS="$LIST_SEP"
for v in $v; do
[ -n "$v" ] && (
echo "\""$p"\": "$v"," | sed -e 's|_|-|g' >> $config_dir/settings.json
)
done
unset IFS
done
}
append_params_quotes() {
local p; local v; local s="$1"; shift
for p in $*; do
config_get v "$s" "$p"
IFS="$LIST_SEP"
for v in $v; do
[ -n "$v" ] && (
echo "\""$p"\": \""$v"\"," | sed -e 's|/|\\/|g;s|_|-|g' >> $config_dir/settings.json
)
done
unset IFS
done
}
start_service() {
local s="$1"
local enable=0
# disabled?
config_get_bool enable "$s" enable 0
[ "$enable" == 0 ] && return 0
config_get config_dir "$s" config_dir ''
mkdir -p "$config_dir"
echo "{" > $config_dir/settings.json
append_params "$s" \
alt_speed_down alt_speed_enabled alt_speed_time_begin alt_speed_time_day \
alt_speed_time_enabled alt_speed_time_end alt_speed_up \
blocklist_enabled dht_enabled encryption \
incomplete_dir_enabled lazy_bitfield_enabled message_level \
open_file_limit peer_limit_global peer_limit_per_torrent peer_port \
peer_port_random_high peer_port_random_low peer_port_random_on_start \
peer_socket_tos pex_enabled port_forwarding_enabled preallocation \
proxy_auth_enabled proxy_enabled proxy_port proxy_type ratio_limit \
ratio_limit_enabled rename_partial_files rpc_authentication_required \
rpc_enabled rpc_port rpc_whitelist_enabled speed_limit_down \
speed_limit_down_enabled speed_limit_up speed_limit_up_enabled umask \
upload_slots_per_torrent watch_dir_enabled
append_params_quotes "$s" \
bind_address_ipv4 bind_address_ipv6 download_dir incomplete_dir proxy \
proxy_auth_password proxy_auth_username \
rpc_bind_address rpc_password rpc_username rpc_whitelist watch_dir
echo "\""invalid-key"\": false" >> $config_dir/settings.json
echo "}" >> $config_dir/settings.json
eval "$SSD -q -b -x $BIN -S -- -g $config_dir"
}
start() {
config_load transmission
config_foreach start_service transmission
}
stop() {
killall `basename $BIN`
}
restart() {
stop; sleep 5; start
}/etc/config/transmission
root@OpenWrt:/etc/config# cat transmission
config transmission
option 'enable' '0'
option 'config_dir' '/mnt/hdd/Downloads/config'
option 'download_dir' '/mnt/hdd/Downloads'
option 'rpc_whitelist' '127.0.0.1,192.168.1.2'
option 'rpc_whitelist_enabled' 'true'
option 'preallocation' '2'root@OpenWrt:/etc/config#Amit bele akartam tenni, az a PEX és a DHT letiltása, az alapertelmezett peer port csere illetve nyitott fileok, peerszamok valtoztatasa... és igazad van. Restartoltam a routert es nem indul... áhhh. Ha meg enabled 1 akkor indul csak nem mennek a beallitasaim, atrakja alapra a settngs.json-t.
-
FishAir
senior tag
-
micro
addikt
válasz
vargalex #2254 üzenetére
router@HXXXXX:~$ ls -las
4 drwxr-xr-x 10 root root 4096 Jul 20 10:07 .
0 drwxr-xr-x 3 root root 0 Apr 6 03:42 ..
4 drwxr-xr-x 38 hxxxxx root 4096 Jul 15 21:53 Filmek
4 drwxr-xr-x 3 root root 4096 Jun 23 22:53 Képek
4 drwxr-xr-x 3 root root 4096 Jul 20 11:56 Logs
4 drwxr-xr-x 11 root root 4096 Jun 16 13:47 MESE
4 drwxr-xr-x 5 root root 4096 Jul 13 09:17 Zene
4 drwxr-xr-x 16 root root 4096 Jul 20 08:14 downloads
4 drwxr-xr-x 3 root root 4096 Jul 17 15:51 guest
16 drwx------ 2 root root 16384 Apr 6 03:30 lost+found -
-
válasz
vargalex #2188 üzenetére
Akkor lehet, hogy félreolvastam valamit, nem vagyok perfekt angolos :-)
De mondjuk az is tény, hogy volt nálam olyan 1043-as, amire nem rávaló fw lett feltéve, és hiába dugtál bele UTP kábelt, a PC nem is érzékelte, hogy csatlakoztatva lenne, e-mellett pedig folyamatosan újraindult a router (kb 5 mp-enként). A sys led fel sem villant, csak a 4 lan led villant egyet, majd pár mp múlva ez ismétlődött. Ennyi élet volt benne... Én nem vagyok nagy tudor az ilyen soros kábeles dolgokban, legalábbis kevés a tapasztalatom benne, ezért tovább vittem egy sráchoz, aki már régen csinálja ezt a debrick-elést (mármint más típusú routerekkel), de sajnos ő sem tudott mit kezdeni vele. Azon a példányon nem jött össze a serial-os megoldás sem.
-
rolcsika_one
csendes tag
válasz
vargalex #2147 üzenetére
Köszönöm!
Igazad volt! Sikerült forgatnom, és mükszik is minden
! Innentől mehet a buhera, abban már van egy kis gyakorlatom a 160nl-ről, ami szinte ue. Akkor azon a Te javaslatodra abbahagytam a rtorrent+php+rutorrent öszegyurását, és azóta sem volt lehetőségem azzal foglalkozni. De most újra megpróbálom. Addig marad a transmission, ami tényleg nem rossz csak normálisan be kell lőni!
üdv.
-
rolcsika_one
csendes tag
válasz
vargalex #2147 üzenetére
Köszönöm a részletes leírást.
Egyenlőre a projekt áll, mert nem megy a fordítás. Érdekes mert az amikor elkezdem akkor még szed le adatot a svn://svn.openwrt.org/openwrt/trunk-ról de a forditás közben megáll hogy nem elérhető az alábbi cím.
Ha esetleg eljutok oda hogy lesz firmware akkor azt webes felületen is frissithetem, vagy csak parancssoros. Ezt csak azért kérdem mert még az első próbálkozásnak az eredményét nem akarta megenni a webes felület.És ezek után nem mertem tovább lépni.
üdv.
-
rolcsika_one
csendes tag
válasz
vargalex #2145 üzenetére
Hi!
Nem ragaszkodom, csak ezek szerint rosszul értelmeztem a dolgokat
Ha jól értem akkor mindkét verzióval a külső meghajtóról fog futni a rendszer nem a flashből.
Az általad emlitett megoldás mivel jobb? Ezek a csomagok feltelepíthetők a squashfs-re? Mert akkor elvileg nem kellene forgatni.Üdv.
-
-
dfcwolf
tag
válasz
vargalex #2036 üzenetére
Bocsánat rosszul írtam az előbb
/ect/config/samba
config 'samba'
option 'name' 'server'
option 'workgroup' 'lan'
option 'description' 'media'config 'sambashare'
option 'name' 'media'
option 'path' '/mnt/hdd'
option 'read_only' 'no'
option 'browseable' 'yes'
option 'guest_ok' 'yes'/etc/samba/smb.conf.template
[global]
netbios name = |NAME|
workgroup = |WORKGROUP|
server string = |DESCRIPTION|
syslog = 10
encrypt passwords = true
passdb backend = smbpasswd
obey pam restrictions = yes
socket options = TCP_NODELAY
unix charset = ISO-8859-1
preferred master = yes
os level = 20
security = share
guest account = nobody
invalid users = root
smb passwd file = /etc/samba/smbpasswd -
dfcwolf
tag
válasz
vargalex #2036 üzenetére
/ect/config/samba
Ez a fájl teljesen üres
/etc/samba/smb.conf.template
[global]
netbios name = |NAME|
workgroup = |WORKGROUP|
server string = |DESCRIPTION|
syslog = 10
encrypt passwords = true
passdb backend = smbpasswd
obey pam restrictions = yes
socket options = TCP_NODELAY
unix charset = ISO-8859-1
preferred master = yes
os level = 20
security = share
guest account = nobody
invalid users = root
smb passwd file = /etc/samba/smbpasswd
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- Magisk
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest