-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
-
-
Speeedfire
félisten
-
SteveBeard
senior tag
Ahogy olvasom nem számít az op. rendszer és az sem, hogy milyen böngészőt használsz.
Megpróbáltam ezt, de valmit elrontottam és nem sikerült. A cpu grafikonja megjelenik, de nem ír bele semmit.
Van egy Statistics fül a Luciban, de ott meg ez a hibaüzenet fogad:/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:449: Failed to execute call dispatcher target for entry '/admin/statistics'.
The called action terminated with an exception:
/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:765: Cannot resolve function "statistics_index". Is it misspelled or local?
stack traceback:
: in function 'assert'
/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:449: in function 'dispatch'
/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:195: in function </usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:19Egyébként meg minden megy rendesen, csak ezzel nem boldogulok....
-
suste
veterán
már megint lement a kapcsolatom 1Mbps-re
érdekes módon a luciban 11Mbps-nek látszik, de laptopon 1-nek
ugye dög lassú minden, DMA probléma eltünt
gyorsan meglestem a környező wifiket, és bejött 2db 6-os csatornán lévő cucc is ahol én is vagyok
ezek napközben nem voltak
szóval tényleg iszonyat érzékeny a csatorna választásra/foglaltságra ez a router!!!!!
most átmentem 8-asra, ezen eddig senkit nem láttam (1, 4, 6, 11 foglalt)
vissza is állt a kapcsolat 54Mbps-re
másnál nincsen ilyen probléma? nálatok nincsenek ennyien a közelben? -
adcsyka
csendes tag
-
Gyorsabb nem lesz az sem, mert ez így olyan, mintha két külön HDD lenne a routeren... Sőt, még attól is rosszabb, mert ott az egyik ír, a másik olvas, itt meg mindkettőt egynek kell csinálni, váltakozva! Ezt sajnos nem fogod tudni kikerülni semmilyen módszerrel, mindig másolásnak fog számítani, és az USB sebességének közelítőleg a felével lehet számolni a két irány miatt... Ha nagyon nagy adatmennyiségről van szó, akkor érdemes lehet inkább PC-n egy Linux LiveCD segítségével megoldani a másolást, hosszútávon pedig egy adat partícióban kell gondolkodni, különben sokszor kerülsz majd ilyen helyzetbe.
-
-
-
-
-
mrhitoshi
veterán
Köszi a segítséget! Most már megy a DLNA.
Közben sikerült belőnöm az FTP-t is.Amiben még segítséget kérnék az az, hogy még mindig nem sikerült a sambát beállítanom.
HDD fel van csatolva, látja a router, viszont a windows nem akarja.
Windows alatt a parancssorba ezt írom be: net use z:\\192.168.1.1\a kiválasztott mappa
és elküld a fenébe, hogy a hálózat nevet nem találja.
Elvileg meg van osztva azon a neven amit próbálnék windows alatt beállítani, de ezt a hibát hozza. -
eszakas
őstag
-
Speeedfire
félisten
Igen.
Kell egy webszerver, meg php.
Felmásolod a fájlokat a wwwroot mappába, majd a config fájlt belövöd és megy is a rendszer.
Lehet másolni, áthelyezni, átnevezni, kicsomagolni, szerkeszteni stb stb.
Gondolom kis mókolással át is lehet irányítani a megfelelő mappákra ahol a tényleges fájlok vannak, ennyire még nem mentem bele.
Intruder2k5: Nincs mit. -
Begi
senior tag
Ezzel én is igy voltam. És most gyors jószág.
Amúgy nem azt mondom hogy nálam minden elsőre ment, de alapvetően Alex fw-jén semmit sem kell állitani és megy minden. Ami nálam nem ment, az azért volt, mert beletúrtam a configba
.
Kicsirics77
Egyáltalán fut a transmission nálad?
top kimenete? -
suste
veterán
-
-
Szabest
tag
Szia ezt hogy kell értelmezni?? távolról beletúrt a lucin keresztül a routeredbe? vagy láttad is hogy mit csinált?? pl Mert ha Vargalex lenne olyan kegyes, és ránézne az enyémre is(valamiért megcsünngtem) azt nagyon megköszönném pl Teamviewer-en keresztül!
Várhatlak valamikor Vargalex??
üdv
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL T40 EMC Szerver
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest