-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
válasz
ErosenZold #9193 üzenetére
Igen.
-
válasz
ErosenZold #9164 üzenetére
Nem tudom, nem ismerem a fejlesztési ütemtervüket... Tudomásom szerint nincs a szerveren olyan build, ami bármilyen maradandó kárt okozott volna valakinek a routerében, de még egyszer mondom, nem kötelező ezt használni!
Az általam használt Tomato is "beta"! Igaz, hogy a most fent lévő Victek Mod-on nincs rajta a beta felirat, de ez is ugyanarra a teddy_bear modra épül, amin viszont ott van. Nekem ez még sohasem jelentett gondot...
-
bpmcwap
senior tag
válasz
ErosenZold #9164 üzenetére
az enyém mondjuk elég stabil.... nem a ddvel van gondom.
-
válasz
ErosenZold #9160 üzenetére
Nyilvánvaló, hogy ki akarod használni... Csak kérdezted, hogy érdemes-e feltenni rá DD-WRT?! A válaszom egyértelműen az, hogy mindenképpen érdemes feltenni rá valamilyen moddolt fw-t! Kinek Open, kinek DD, ez már részletkérdés.
-
válasz
ErosenZold #9142 üzenetére
Mint azt már megválaszolták előttem is, a gyári firmware-el nem tudsz nyomtatót megosztani, csak háttértárat, és azt is csak LAN-on. Ha felteszel egy OpenWrt-t, vagy DD-WRT-t, akkor a lehetőségek szinte határtalanok. Megoszthatsz nyomtatót, indíthatsz FTP, vagy webszervert, torrentklienst futtathatsz a routeren, hogy csak a leggyakrabban használt funkciókat említsem. De gondolom, hogy azért ezekkel tisztában vagy Te is valamennyire.. Illetőleg a gyári firmware-re sok egyéb panasz is volt már, tehát nem a legszerencsésebb választás. Azt viszont tudni kell, hogy a hivatalos álláspont szerint a moddolt fw-k használata garanciavesztéssel jár, és mindezt csak saját felelősségedre csináld.
-
ela
tag
válasz
ErosenZold #9150 üzenetére
Igen bár mégsem ,csak kipróbáltam .
Majd a GURUK !!
Ébreszd fel Intruder2K5-öt ,ha tu
dod.
Én is leginkább az Ő válaszára
várok.
ela
-
bpmcwap
senior tag
válasz
ErosenZold #9142 üzenetére
gyári fw nem tudja a nyomtatót megosztani, úgy hogy ha akarod akkor kénytelen leszel feltenni a ddt.. vagy más alternativ fwt.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
ErosenZold #8048 üzenetére
Lehet, hogy a 941ND-nél is hibásan működik a failsafe, akárcsak egy hozzám hozott 841ND esetében.
-
adamka16
őstag
válasz
ErosenZold #8053 üzenetére
switchként persze, hogy üzemelni fog.
-
Speeedfire
félisten
válasz
ErosenZold #8048 üzenetére
Akkor lehet, hogy tényleg más ip-je lett.
Azt nem tudom, hogy tudnál rákeresn, de pingelni tudsz. Csak ugye elég sok ip van.... -
Speeedfire
félisten
válasz
ErosenZold #8046 üzenetére
Boot into failsafe mode
Unplug the router's power cord.
Connect the router's LAN1 port directly to your PC.
Configure your PC with a static IP address between 192.168.1.2 and 192.168.1.254. E. g. 192.168.1.2 (gateway and DNS is not required).
Plug the power on and wait for the DMZ LED to light up.
While the DMZ LED is on immediately press any button (Reset and Secure Easy Setup will work) a few times .
If done right the DMZ LED will quickly flash 3 times every second.
You should be able to telnet to the router at 192.168.1.1 now (no username and password)
mount_root - will mount root filesystem
firstboot - all settings will be resetedUgyan az mint a 1043nd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest