- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
LetoAtreides
csendes tag
válasz
vargalex #32956 üzenetére
Hello!
Transmission-t letiltottam, inkább gépről torrentezek, és miniDLNA sincs engedélyezve.
Utánaolvasgattam. Szerintem a 842nd az ezt tudja. :S
Viszont beszéltem a bolttal, ahonnan vettem, és visszaveszik, és beszámítják az árát, ha veszek új TL-WDR4300-ast. Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy amikor beüzemeltem a 842nd-t, akkor a te felületen formáztam meg a külső winyót (create 3 partitons - pivot-root), és ha megveszem a 4300-as routert, akkor miket kell csinálnom, hogy átdugjam arra?
1.) Van a swap, azzal gondolom nem kell semmit csinálni, csak felcsatolni és engedélyezni.
2.) Van az sda3, amin az adatok vannak. Na azt biztos, hogy nem szeretném formázni. Gondolom ezt is csak újra csatolni kell.
3.) És van az 512 MB-os, ami az extroot van. Gondolom ezt először fel kell csatolni, aztán formázni, aztán megint extoot-tá tenni az új routeren.
Ezeket jól gondolom?
És, ha igen, akkor ezeket milyen parancsok kiadásával tudom elérni (mind a 3 pontra)?
Probáltam kihámozni a first_step cgi-dből, de nem sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Formula-1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Sony Alfa 7 MII. + Objektívek, Kamera állvány stb.
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged