- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Magisk
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
-
-
Headless
őstag
válasz
adriaan #11189 üzenetére
Ha más nem megy megpróbálhatod, hogy a videófájlba beépített feliratot megjeleníti-e, ha megjeleníti akkor mkvtoolnix-el belerakod a feliratot, kb 1 perces művelet. Én így szoktam, hogy ne legyen sok felirat fájl külön.
-
suste
veterán
válasz
adriaan #11181 üzenetére
biztos hogy a tv-vel van a baj, ha a feliratok a megfelelő fájlnévvel vannak a filmek mellett
nálam és több embernél is simán mennek a feliratok, tehát a router oldalon rendben van a dolog....próbáltál már másik DLNA szoftvert esetleg PC-ről, vagy ment már valaha a felirat DLNA-n?
(közvetlen USB-n máshogy működik a dolog) -
nyikszi
őstag
válasz
adriaan #11181 üzenetére
Nekem az LG TV-n szépen megy a felirat, eddig soha nem volt gondom.
Ellenben nekem is lenne egy problémám. Nem biztos, hogy a router a ludas. Nézem a filmet miniDLNA-n keresztül, egyszer csak leáll és felugrik egy üzenet, hogy "Az eszköz lecsatlakoztatva, ellenőrizze a hálózati beállításokat!" (vagy valami hasonló). Megnéztem a hálózati beállításokat, minden rendben természetesen. A samban továbbra is elérem a HDD-t, a miniDLNA is megy a Lucyban, továbbá a naplóban sincs semmi, ami hibára utalna. Ha ki-, majd bekapcsolom akkor újra látja a HDD-t a TV, de véletlenszerűen vagy megint leáll vagy lejátsza végig a filmet. Rajzfilm is volt, meg sima is.
Először a routerre gyanakodtam, de aztán mégse. De most meg el vagyok bizonytalanodva, mert a laptop és a PC is fel van csatlakozva, igaz nem miniDLNA-n, de azokat nem dobja le ilyenkor, csak a routerre kötött HDD-t. Valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest