- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
DaniTm #12765 üzenetére
Szia!
A flash-ban 2 fontos partíció van:
1. u-boot
Ez ugye hibátlan nálad, hiszen boot-ol az eszköz. Persze ellenőrizheted, hogy a megfelelő MAC address van-e benne.
2. ART
A wifi kalibrációs és egyéb adatait tartalmazza. Ez ugye a wifi működéséhez nélkülözhetetlen, és mivel nálad ez hibás (azaz nem az a tartalom van benne, mint kellene), ezért nem megy a wifi.
A többi lényegtelen, mert azt úgyis újraírod a firmware frissítésekor.
Egyébként elkészült az ígért firmware, privátban küldtem hozzá linkeket. Raktam bele LuCI-t is, hogy az ART partíció felírása után tudd ellenőrizni a wifi működését. Lehet, hogy az ART írás után történő restart után kell még egy factory reset is. Azért, mert nem tudom, hogy automatikusan újra megpróbálja-e detektálni a wifi-t (azaz előállítani a /etc/config/wireless tartalmát), vagy csak első induláskor. Esetleg elég lehet a factory reset helyett egy
wifi detect > /etc/config/wireless
parancs is.
-
vargalex
félisten
-
vargalex
félisten
válasz
DaniTm #12748 üzenetére
Szia!
Igen, így van ART mentésed (is). Én elsőre azt nézném meg egy OpenWrt alól, hogy a mentés és a jelenlegi ART partíció megegyezik-e. A jelenlegit ugyan úgy tudod lementeni, mint a leírásban is volt:
dd if=/dev/mtd4 of=/tmp/art
Aztán ezt leszedheted a gépedre pl. scp-vel és összehasonlítod a mentéssel. Ha különbözik, akkor talán a legegyszerűbb egy olyan OpenWrt firmware telepítése, amiben írhatóra állítod az ART partíciót, majd azzal visszaírod az eredetit. (Ha kell, tudok ilyen build-et csinálni neked.) Persze az is lehet, hogy DD-Wrt alatt alapból írható ez a partíció is, de én azt nem ismerem és nem is bízom benne.
-
donmackó
addikt
válasz
DaniTm #12738 üzenetére
Nem valószínű hogy rossz volt amikor küldték, ugyan is a Samknows monitorozza a közelben lévő wifi forgalmat is. Így hogy ezt tudja is, ahhoz kell hogy a wifi modul működjön. Ha esetleg rászánod magad az összehasonlításra, akkor azt nagyítóval csináld (fém reszelék/ón maradvány az IC lábak alatt, égés nyom, esetleg tápra dugáskor erős melegedés).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EA Sports WRC '23
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- E-roller topik
- További aktív témák...
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest