- iPhone topik
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bluetooth-headsetekről általában
- Mobil flották
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Yettel topik
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
juhiimi
aktív tag
Windowsban ugy latom csak a megosztast,hogyha beirom a futtatasba a kovetkezot : //tplinklogin.net.A halozati helyekbe nem latom.
Irjam ezt a wd tv-be is?
Mas;elkezdtem torrentezni es miutan befejezi a torrentet elkezdi a flushing to disk muveletet amit egy 1.4 gb-os torrent fajlnal nem tudtam kivarni olyan sokaig csinalta,kepzelem mennyi egy nagyobbnal.Ez utorrent bug,vagy mi miatt lehet?Amig a hdd direktbe volt a gepre kotve nem csinalt ilyet,illetve ha csinalt is hamarabb befejezte.u.i.: Bocsi a sok lama kerdesert,de nem nagyon ertek hozza es elegge idegesito,hogy pont amiert vettem nem mukodik
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fűnyíró topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest