Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- MIUI / HyperOS topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
krealon
üzenetére
Köszönöm! Így már feltette az ntfs támogatást. Mivel az a leírás amit linkeltem, első telepítést említ, ezért hagyták ki belőle az opkg update-et gondolom. Linuxhoz nem értek még.
Egyelőre próbálkozok ntfs-sel, mert most nincs szabad vinyóm, egy 8GB-os pendrive viszont bőven elég annak a pár ekönyvnek amit seedelni kéne.
Egyéb: egyszer csak leállt a wan-ppoe, majd ledobta a wifiről a mobilt is, és csak a router újraindítása segített rajta. Pedig még csak 1-2 órát ment, csak simán híreket olvastam.- Most mi a következő lépés, ha megy az ntfs? System/mount points? Ott pedig sda vagy sda1? mindkettőn ugyanazt mutatja. Van rajta egy torrent mappa, azt adtam meg neki.
A transmission-nél pedig megadom a letöltés helyének, hogy /dev/sda1/torrent?
No ez az elgondolás nem működik, a transmission azt írja nincs ilyen könyvtárHa nagyon nem menne a dolog, a gyári firmware-t vagy a vargalex félét hogy tudom feltenni? A luciban sima update?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest