- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- 
			  Mobilarena TP-Link WDR3600 - N600 router 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

chab7 addikt válasz  brumi1024

üzenetére brumi1024

üzenetéreElképzelhető hogy nem jók a beállításaim, máskülönben nem panaszkodnék itt. Mindenesetre érdekes, hogy router áramtalanítás után egy pár óráig minden rendben van. 
 Jó lenne ha kiderülne, hogy még mindig kell valamit állítanom, vagy valami hardverhiba ez. Azért kérdezem itt a jobban hozzáértőket hátha van valami tippjük, de azért gyanús hogy ugyanazzal a beállítással hol jó hol meg nem, és a két állapot közt csak áramtalanítás van.(#1771) kali: Már írtam hogy környezet nem befolyásol, olyan helyen vagyok ahol nincs más csak a saját hálózatom. Szomszédé csak nagyon gyengén és ablakból jön be, arra rá tudok menni és stabil is. (Nem tudom mennyire számít de az valamiféle linksys cuccos, a hálója neve is ez). Előző írásom óta minden rendben volt egy router áramtalanítás után, pont míg most ezt a hozzászólást meg akartam írni. Egyszer csak nincs tovább net. De most csak nálam, másik laptopon vígan megy tovább. 
 Jelen esetben egy wifi lecsatéakozás visszacsatlakozás megoldotta. De meddig? Hogy van az hogy ideig óráig minden rendben aztán jön valami elakadás.
 A router és a laptop az elmúlt években helyet sem változtatott, sem bútor sem fal helyezgetés sem volt, tehát minden körülmény úgy van ahogy volt mindig is. Mégis a régi edimax routeremmel egyszer csak elkezdett ez a jelenség lenni. Visszacserélve arra ugyanúgy meg van a hiba. De mióta a másik laptop is itt van a hétvégén és tudom azzal is tesztelni azóta abban sem vagyok biztos hogy a laptopom wifije bolondult meg, mert a másik laptopon is kiesik legtöbb esetben a net mikor az enyémen is.
 Legszarabb hogy olyankot ha a router mellé viszem is kiesik az átvitel, tehát nem a terepviszonyokban kell a hibát keresni. Laptopokban sem nagyon mert más routerekhez (szomszédé, munkahelyi...) teljesen stabilan csatlakozik és nincs átvitel kiesés sem.
 De már a router hibában sem vagyok biztos mert órákig képes jól menni mire előjön megint a jelenség.
 Ráadásul a net szolgáltató sem lehet mert a vezetékes kapcsolatokon teljesen rendben van minden.
 Sovány vigasz lesz ha muszáj leszek a laptopokat is madzagról üzemeltetni keresztülvezetékelve a lakást 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Sorozatok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Packeta
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest