- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Magisk
-
Mobilarena
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yocee
aktív tag
válasz
Tompika777 #8047 üzenetére
Hát, ebben nem sok minden van sajnos. Kb a bootolás folyamata, és ennyi.
-
Yocee
aktív tag
válasz
Tompika777 #8043 üzenetére
Hol találok logot?
Nagy adatforgalom nincs, csak sokan vannak a wifik. -
Yocee
aktív tag
Továbbra sem vagyok elégedett a dolgok állásával. Közben megpróbáltam One mesh-en keresztül egy RE605x-el, és egy AX20-al bővíteni a hálózatot, és a csatornákat elhúzni a szomszédok csatornáitól. De naponta előfordul, hogy nem tudok kimenni az internetre, vagy kintről nem látok haza a kameráimra. Ilyenkor egy router kézi újraindítás megoldja. Tudtok segíteni, merre haladjak? Egy új wifi router, vagy új vezetékes router a wifis elé? Tplink, vagy valami más márka? Lakik itthon egy Mikrotik rb2011uias-rm, megpróbálhatom a hagyományos router feladatokat átteni rá, ha van értelme.
-
Yocee
aktív tag
Tp-Link Ax73 routerem van. A legújabb formware-ről downgradeltem egyet vissza, mert nem működött stabilan. De ezzel is az az érzésem, hogy elfogyott az ereje. Kb 56 eszköz van rajta ip-cím szempontjából. Ebből kb 25 darab 2.4-es wifin, 5 darab az 5ghz-n, 10 kábelesen, és egy RE300 repeateren keresztül a többi 2.4-es.
Sonoff villanykapcsolók, esp32 kütyük, inverter, P1 olvasó, telefonok, etc...
Mostanában sűrűn eldobja az amúgy is háklis Xiaomi Mi smart speakert. Tegnap hozzáadtam egy Broadlink infra átjátszót, erre elveszett egy Tasmotás okos dugalj.Szerintetek a router fogyott el, vagy eleve nem egy jó darab, vagy a DHCP-t rá kéne bíznom másra? Most a Digi netem bridge módban van, a TP-Link csinálja a pppoe kapcsolatot is.
-
Yocee
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Ax50-et. Egy telekom router mögé raktam, és átvettem a pppoe tárcsázást is. Minden amugy a gyári alapon, dhcp természetesen bekapcsolva.
De a rádugott eszközök tök más ip tartományon vannak, kézzel kell egyesével beállítani mindegyiket, és a webes felületen sem mutatja, vagy rosszul mutatja a csatlakozott eszközöket. Lehet ez még egy ennyire kiforratlan router?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrotik routerek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Villanyszerelés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest