- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
válasz
sony309 #6802 üzenetére
krealon leírása alapján csináltam én is.
-
IstvánLászló
őstag
válasz
sony309 #3510 üzenetére
Bocsánat hogy beleszólók a beszélgetésetekbe.
A saját véleményem szerint, igen a válaszom mert: kettö wi-fi hálózatról van szó és azon keresztül csinálsz magadnak egy vagy több lan-t hogy csatlakozni tudjál asztali géppel.
A jelenség normális és ne tiltsad le a wi-fit mert nem lesz lan-on kapcsolatod...
Remélem ezzel segítettem.Kérdezni szeretnék, ruterem egy TL-wr 841N, frissíteném gyári fw-vel.
A lényeg hogyan tudom előtte menteni bios-át, mint alaplapoknál is lehetséges opció?
A lényeg nem kínál lehetőséget fel miért nem??
Sajnos nem láttam és találtam erre lehetőséget és ezért kérnék ehhez segítséget.
A rutert idáig még sosem piszkáltam mióta meg vettem, nem értek a ruter lelkivilágához...Az előzmények a következők voltak és vannak most leírom:
1.) Dobozból ruter kicsomagolása, gépem kikapcsolása és áramtalanítása után.
2.) Net kábel ruter wan-portba dugása ezután.
3.) Ruter lan-1-be gépem csatlakoztatása után.
4.) Hálózati adapter csatlakoztatása és ruter bekapcsolása és gépemen is szintén meg is történt.
5,) Ruter korrekten működik van net: admin; admin, páros módosítása és mentése.
6.) Ruter restartja után új: admin párossal be is tudok lépni, így működik már 1-éve.
7.) Most már elakadtam teljesen, két hete tapasztalom hogy valami nem jó.Lényeges nagyon akad lagol is nálam a Ph fórum oldalai, net szolgáltatónál nem hinném hogy gond lenne, mert minden jól működik, saját-véleményem szerint...
Erre megoldás lehet ha gyári fw-vel frissíteném ruterem??
Köszönöm a türelmet és várnám mit tegyek.Üdv, István
-
-
válasz
sony309 #3506 üzenetére
Tehát gyári firmware-el szeretnéd azt megoldani, hogy a másik routerhez vezeték nélkül kapcsolódjon, és egy PC-nek adjon netet LAN-on? Szerintem erre a fentebb linkelt WDS mód megfelelő lesz, ami nyújt még annyi pluszt is, hogy szükség esetén a WiFi rész is használható marad, tehát arra tudsz csatlakozni kliensekkel.
-
válasz
sony309 #3504 üzenetére
Nem kell hozzá custom fw, krealon fentebb linkelt két leírást is.
Vezeték nélküli összeköttetéshez pedig WDS-el lehet próbálkozni. 1, 2
-
krealon
veterán
válasz
sony309 #3500 üzenetére
"Érdeklődök, hogy tudom-e hasznosítani a 841N routert, mint hozzáférési pont vagy mint hatótáv kiterjesztő?"
Igen, de a gyari szoftverrel csak a Access Point (hozzaferesi pont) -kent, UTP kabellel a 1043-ashoz kotve.
AP / Switch mod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged